Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De azért bajotok nem lett?

Akkor francia ágy volt, két személyes.
jó vizes homok, tök kényelmes volt
Nyomtunk egy versenyt haverral, én szűken vettem a mandínert, ő meg fent, de megcsúszott, és elémszaladt, összecsattantunk.
Úgy olvasom elfáradtál egy kicsit. Puha volt a fekhely?
Szeva
Jó estét mindenkinek
Mi is motoroztunk ebben a kulaban, eleg porosak lettek a motorok. Nekem nem tetszett, jobban szeretem a szep idot palyan.
Ja csak vasárnap van, akkkor ezen a héten!
azaz EZEN a héten csütörtökön
CSak multhét csütörtökön kiment alkatrészekérmeg mocikér!

Nem kell elkeseredni ha nem éred el telón!
nem rossz ötlet.
matricás megoldás lesz sztem a megfelelő..
Mesterszálláson, Jász-Nagykun-Szolnok megye. Bővebben www.krosszmotorok.hu avagy kezelőorvosod, gyógyszerészednél
HELLÓ MYTH600XL!
Hol van ez a motor? Mert kellene róla pár IDOM!
köszi

most mehetek megint fékkart venni az Universalba. Még jó, hogy a gyári, törött végű, ami helyett az újat feltettem nálam volt a kocsiban
aha , értem értem
nem sok kép lett, talán 8-10...video egy sem, nem volt aki kezelje a fényképezőt, mert inkább motoroztunk. Párom sajna beteg, nem tudott jönni.
Hiányzó: Faisst
Majdnem flört: egy helyes, vagány lány szedte a pályadíjat.
Kutyák:
ez nem a nap végén készült, de nem hiszem, hogy ez a verseny tárgya, hogy ki lett sárosabb
Egy csupa homok krosszpályán, ahol elvileg nem szokott tócsa lenni, ennyi sár volt.
Haver gépe:
Megnéztem a mocit, 91-s évjárat ,de rengeteg meló lessz vele!
Csövi! Ugye csináltl videót is?Ez a mániám XD. Egy fő hiányzó, egy majdnem flört,két jópofa kutya? ? ? ? ezekről bővebben mesélnél? kiváncsi vagyok
az enyémen több a sár
olyan jó volt ma kinn a természetben
ez egy kölcsönfutó
de legalább kiderült, hogy a kocsim csatlakozóját sikerült helyrehozni, már csak a futómét kell
Na jó lett a futó!
Mai eredmény: törött fékkar, két esés, egy fő hiányzó, sár vastagon mindenen, egy majdnem flört és két jópofa kutya
Még nem ment,csak összeraktam!
Hali!Nem feszes a lánc? képről ugy látszik