Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja meg nem cr de 500:
Gondolkodtam, hogy kezetekbe nyomok egy fényképezőgépet, nem mindennapian szar volt a pálya, meg mostanában nem csinálunk képeket, bezzeg régen, mikor gyök kettővel tötyögtem...
Oké, fel vagy mentve.
Ha majd megyek hozzátok motort venni viszek neked kaját.
mentem volna de hétvége: 8tól szerbeknek ktm 600lc4 állórész eladása kb 10től wr125eladása este 6ig meg közbe eladtam egy 92s yz125t meg egész nap nem ettem faszom kivolt az egésszel este a motort még elkellett vinni újszászra visszafele a corában vettem 4kiflit
Biztos csak az a nagy nézősereg zavart meg
Rémlik. Hát most annyiban telt ki a brillírozásom, hogy nem estem...míg Matyi nem ugrott elém egy mandínerben, fékkar és telóvédő műa. tört...Elég szarul mentem amúgy.
mondták haveromék ők voltak T3 transporter egy husqvarna cr250 2004 meg egy yz250f 07 ő valszeg jol mehetett
Vasárnap nem vesztettél sokat, hogy nem jöttél Lakitelekre, ordenáré sár volt, Kisbalaton kombinálva a Velencei-tóval. Stb...olvasd vissza itt, ha van kedved.
attól még folyamatban van
Már a fórum is müxik
értem, na, majd szerzek máshonnan. A srác kipufftartójával együtt.
igen? minnyá megnézem
Szewa!
Látom alakul a weblapotok.
folyamatba van
légszűrőszivacs-tartóm?
üdv cz-ből meg afamból is van többfajta minőség/ árfüggő is/ cz-t is sokan erőltetik enduroban-crossban is/vb szinten/ olasz ember esküdik rá/pedig ők eléggé nacionalisták=mindenből a saját szarjaikat használják
Azt mondtad ex-90-esed van nemtudom milyen motor meg hány lovas de szerintem nem cr 250
Höhö attól függ mire rakom és nem mindegy mennyi ideig egy év vagy 2!
Mármint mi?
Az AFAM sima (5ezer Ft) volt gyenge, az X-gyűrűs AFAM (14ezer Ft) simán bírta.
Pont ma hallottam, hogy jók.
Én maradok az irisz, D.i.D, EK láncnál