Az az érdekes, hogy az autó csatlakozóján és a futón is külön-külön minden stimmelt, ha nem megy egyszerre két (három) dolog, akkor oké. De az autó csatin nem dugtam rá egyszerre több fogyasztót, csak a féklámpát, vagy csak az indexet stb. ellenőriztem, eszbe se jutott 3-4 próbalámpát is összeszerelni, míg a futón egyből kijött, hogy ha pl. ment az index balra, ÉS felkapcsoltam a lámpát ÉS lenyomtam a féket, akkor minden szar világított összevissza
Azért nem gyanakodtam a kocsimra, mert vittem már kölcsön utánfutót, és eddig nem volt baj.
Oké, csak meghökkentő, hogy itt állok 31 évesen, jópár szétszedett és sikeresen összerakott motorral (autóval) a hátam mögött, és feltételezed rólam, hogy ha már multiméterem nincs, akkor eszembe se jut végigpróbalámpázni a futót.
Persze kissé ideges vagyok, hogy mi a szar lehet vele, meg türelmetlen is, mert nehezen viselem, ha valami nem működik, ezért ne haragudj, hogy nem értékeltem, hogy segíteni akarsz...Bocs, de komolyan.
Tényleg nem baszogatni akartalak, de ha nem stimmel már az ajzat se akkor a többivel kár is foglalkozni. Részemről lezártam a témát amíg nem kérdezel. Mire van a papír?
Egészen újszerű ötleteket hallok itt, érdemes benézni, komolyan. Arra nincs tipped, mit keres az a 20 méter feltekert papír minden klotyóban?
Légyszi ne nézzetek debilnek, hagyjuk a felesleges köröket, és ugorjunk oda, hogy TÉNYLEG nem olyan egyszerű a probléma.
nem sokat segít. Olvasd végig a hibalistámat, szerintem az autóban is van valami bibi
Mindegy, hagyjuk az én utánfutóm, ma gyönyörű idő volt délelőtt, ki motorozott? (ahelyett, hogy kábeleket blankolt volna, meg vezetékeket nyomozott volna, hogy hol változik a sárgán induló fekete vezeték kékké, mire a hátsó lámpához ér...)
Ez az asszem!
Ennek a szive van az enyémben már!
Az a lényeg nem az enyémre lessz ráizgulva!
Azért nem gyanakodtam a kocsimra, mert vittem már kölcsön utánfutót, és eddig nem volt baj.
Bár ez holnap kiderül a kölcsön potal.
Persze kissé ideges vagyok, hogy mi a szar lehet vele, meg türelmetlen is, mert nehezen viselem, ha valami nem működik, ezért ne haragudj, hogy nem értékeltem, hogy segíteni akarsz...Bocs, de komolyan.
Ma shoppingolta tesóm!
Eurosport 2!
Légyszi ne nézzetek debilnek, hagyjuk a felesleges köröket, és ugorjunk oda, hogy TÉNYLEG nem olyan egyszerű a probléma.
Mindegy, hagyjuk az én utánfutóm, ma gyönyörű idő volt délelőtt, ki motorozott? (ahelyett, hogy kábeleket blankolt volna, meg vezetékeket nyomozott volna, hogy hol változik a sárgán induló fekete vezeték kékké, mire a hátsó lámpához ér...)
bekötési rajz