Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hogy csináltad?
Nekem cr 250r 2003-as motorom van! Ez a dugó még a gyári felujító kittből származik!Akitől vettem az használta kb 1 évet ezzel a dugóval meg én 1 évet versenyszerüen Egyébbkén az utángyártott dugók nagy kakik!Az összes!Azt mondják egy utángyártot dugót 25-30 üzemórát lehet használni utána már necces!Na most a gyári az egykét ezerrel drágább de azok kibirnak 50-100 üzemúrát!
Nem tudtok Pest megye déli részén egy ügyes autóvillamosságist, aki sos-ben holnap átnézne egy autó+utánfutó vezetékelést?
nekem fél szezont ment el a motorom egy dugóval
Igaz ebben a hengerben is csak a második dugó volt:S
Csak rábasztam mert mikor megvettem nem szedtem szét és már dugócserés lett volna!Pedig erő még jócskán volt benne!Na meg egy szezon versenyt lefutott edzésekkel együtt!
És honnan szerváltad? Mert nekem vagy nicasiloznom kell vagy új henger!
uj gyari henger meg 58 volt nekem :)
Én úgy hallottam 50-60 körül van!
Bebaszik:D
100 minimum
Hali
Még mindig senki nem tudja, hogy mennyiért nicasiloznak angliában?
áh köszönöm de ezen már néztem és nincsen rajta:(a kuplung kiemelő tengelynek tűgörgőjének kellett volna a mérete de nincs rajta.minden más igen
bontókból talán...kis eséllyel...
honda cr 125 99 hez van valakinek robbantott ábrája?
Jó napokat minden CR rajongónak!

Ha holnap minden kirun alakul a családban 1-el több CR lessz!
ez nekem sincs már benne...hol tudok ilyet szerezni?
párszor már koppantam de mostis fogok ,mert akkor korizni kell menem vagy miaszösz ésmég életembe nemvolt olyan izé a lábamon szal fogok ottis koppanni de ennél csak azlesz a rosszabb,ha nemlesz kicsit későbse,na akkor levágommagam vacsorára
Most már biztos hogy elmarad?

Eddig nem tudták? Hisz 1 hete már esik az eső.
ez van ha nagyon beleéled magad, nagyobbat koppan
azthiszem nagyon szar kedvem van: elmarad a tesztnap a fos idő miadt ésmost még 1 hetet kikell birnom ,mig kész lesz a sajátom uuuuuuuuuu fuj
ja értem, merthogy neked ott van a csavar. nekem kint van az összes. 1ik sincs a lengővillában
Az tök "furi", mert eddig minden CR-emen, ami csak volt, rajta van...
milyen motoron van ott műanyag kupak? mert az én crf-emen és a cr-en ami volt ezelőtt nem volt. robbantott rajzokon sincs...
Én is erősen kezdek gyanakodni.....