Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Krosszmotornál engem nem érdekel, mennyit eszik, sose mérem...annyiban érdekel, hogy bosszantóbb, hogy gyakrabban kell emelgetni a kannát
Valamiért mindig kifagy a videófeltöltés az oldalon. Elsőre 41%nál most meg 90%. Következőre talán felmegy
Nekem a 25ős ATAC-os kevesebbet eszik mint haverok motorja, ha nekik 7-et akkor nekem kb 5őt, de ha csak tötymörgűnk akkor nekem 3xosát eszi mint nekik.
91-s a tesómé!
megnézném én azt a lovast, aki ugyanúgy pörgetve megy végig egy pályán a 250-essel, mint a 125-tel
fogyasztáskülönbség a fordulatszámból adódik, ki mennyire pörgeti a motort. 125ös kb annyit eszik mint egy 250es ha mind2-t kellőképpen pörgetik. pl az én 450-es crf-em megeszi a 10et simán mer eléggé marom neki. de ha csak tötyögsz a motorral akkor nem fog sokat enni.
nem is a 4Tre értettem a szelepelést...hanem az elsőtelóra, ha már erről kérdeztem.98as 250es cr elsőteló szelepeléséről kéne infó, ha van benne.
lehet még valahol ilyet kapni?
Csá

Fel tudnád tölteni azt a kezelési útmutatót?

Üdv
Hello!
Sztem a ccm3 különbségből adódik,mivel a 25-öst sokkal jobban kell pörgetni mint egy 250-est,hogy menjen
A fogyasztás különbség a ccm különbségből, vagy az atac hpp különbségből adódik?
csak 2T-k vannak benne.
és a szelepelésről nincs benne szó? mert yamaháéban van olyan h hogyan rakd be a lapokat és akkor hogyan fog viselkedni
üdv!nincs valakinek elado üzemoramérője?
1986-2001-ig. Van benne szó a telók karbantartásáról is.
ami neked van cr-ekhez szerviz könyv az milyen évjáratig jó? van benne szó az első teló szelepeléséről?
Akkor vettelek észre mikor mentél el. akkor mostam a motort.
nekem meg tojtál odainteni
Papa915
ha olvasod a fórumot akkor írj ide vagy lépj fel msn-re légyszíves beszélni szeretnék veled
volt aki videózott is többek között engem is de nemtom kinek a fia volt csak azt h az öregé
szasztok. lakitelki pálya, a híres víznyelő, most saras volt néhány helyen. de jó volt. a képek alapján sztem nekem volt a legsarasabb mert többet mentem de még ott lecsapattam a sarat. el lett tologatva kicsit a pálya bár a mandinereket nagyon elbaszták. olyan lapos a dőlése mindegyiknek h le lehet csúszni róla bár a nap végére már volt pár fasza kis nyom is és lehetett támasztani. ott volt Bencsik is ő is húzta a fülét a 09-es crf-nek. az a 2 kutya párszor kiugráltak elém, kutyaszerető lévén fékeztem is. A tarka kutya meg mikor csapattam a mocit ott harapdálta a vizet meg ugrált . és a pályadíjszedő csaj tornádóval szállt ki aszem ltz quadja van jófej kis csaj.
fura egy gép, az biztos. Mikor először láttam, mondom, baaazz, ilyen ronda motort...közben meg jól megy (hátmég ha be lenne állítva rendesen), és halál igénytelen. Néha fel-fellángol haver, hogy eladja, és vesz egy HPP-set, aztán meg mégse.
Minden esetre az ma is lejött, hogy egyenesekben rondán odaveri az enyémet a nyomatéka miatt a sárban, meg hogy fele annyit fogyaszt

Na, mentem aludni, jóéjt
Bejött neki.... Már tervezi a jövőnyári melóját, hogy legyen zsé a cserére.
Nekem meg negyobbik
semmi gáz nem lett, nekem a vacsi új fékkarom tört, meg az egyik telóvédő, neki persze semmi, a jó öreg ATAC-os
Látom a srácnak nagyon bejött a kis CR.