Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már a Renaultosok zenéltetik az F1-est
Asszem ránkfér egy kiadós alvás.
Tényleg ! Egy gospel kórus D.I.D.-vel plusz zenészek 2T-vel, 4T-vel különböző ccm-el, hogy meg legyen minden szólam ? Valamelyik zsoltárra.
Batman....
Ámen!
És a végén: A szent krosszozás véget ért eredjetek békében.
És most, az adakozás következik a szent út rendjének, és tisztaságának dicsőségére
(kórus:) Diiiiiiiiiiiihhhhiiiiiiihhhhiiiiiii-iiiii....D.I.D......

A jövő hétvégén, kedves testvéreim a Crossban, a Láncot imádjuk, mint bálványt. A malaszttal teljes 3,5cm függőleges terheletlen állapotban vala szabad elmozdulásnak áhítata szálljon meg Benneteket...
Keme tiszteletes urat kérném, hogy a következő hétvégére készüljön újabb prédikációval.
Ez jó ! Minden hétvégét el kell nevezni valaminek és akkor nem felejt el senki semmi fontos dolgot.
Ezt a hétvégét ezennel a Szent Himbahétvégének nevezem el. Ámen.
Akkor hajrá nézze át mindenki a hibát, mielőtt úgy jártok mint Zsolt barátom!
Hello

Én sem tudom, hogy az enyém hogy áll, ráadásul még sosem láttam.
Most, hogy mondjátok, nem is tudom, enyém hogy áll...
SzaSZtok!

A himbát nekem is meg kell csinálnom!
OKÉ megvan ! holnap délelött ott vagyok kb 11-re
ATTILA még mindig semmi nincs az emailjeim közt! még késöbb ránézek!
petrusch@citromail.hu
Ott egy deka kosznak sem szabad lennie, ha megvan a két gyári porvédő műanyag sapka. A "helyi elem" effekt a ludas az anya rárohadásában.
én még légkulcsot sose használtam a himba rendszer csavarjainak a lazításához. elég oda 1 jó kulcs is és persze szépen kitakarítani a menetet és gyönyörűen ki lehet csavarni. de ha légkulccsal szeded szét akkor is előtte szépen tisztítsd le a menetet mert szétszedheti a beleszáradt kosz az anyát esetleg mind2-t
akkor sok sikert neked.......
Aha!
Nem nagyon tudod, mikor kéne abbahagyni a pofátlankodást. Nem emlékszem, hogy én fikáztalak volna bármikor is, viccből sem. Valahogy úgy rémlik, hogy inkább segítettem, ahol tudtam. Te tudod.
óóckúúl