Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha már igy felizgatták a népet akkor csak megtartják mondjuk jövő vagy azutáni hétenb ha jó idő lesz
Nah joo mégse nézek ki feles nagyon szétvan ázva minden 1-motorokat nem kockáztatja
2-szar időbe kevesebb ember jön akár tesztelni akár nézni full neméri meg nekik SZERINTEM
Háátt nekem a legfrissebb az az, hogy elmarad a kedvezőtlen időjárás miatt.Lehet hogy kinézek a biztonság kedvéért.És ez , aki a Hondásoktól tudja igy azt nemtudod, hogy ő mikor hallotta?
Ma délelőtt mondta ismerősömnek 1 munkatársa aki a Hondásoktól tudja így.
ezt mikor hallottad?
Honda tesztnap ligeten! De lehet, hogy elmossa az eső!
A gát az egyik legsérülékenyebb része a nagy kipufogó nyílású motoroknak, ezért nem is ugyanabban az átmérőben van a belseje, mint a hengerfurat átmérő.
Hol lesz tesztnap?És milyen?
Van frissebb infód a holnapi tesztnapról? Mert én úgy hallottam, hogy megtartják.
na mentem
csao
nem...hanem hogy 1 edzés alatt hány órát megyek a pályán,illetve egy versenynapon hány órát megy a motor..
nem a benzinből számoltam...mind1..lényeg hogy ha pörgetve van,verseny körülmények között,nem nagoyn megy el 60-70 nél többet
Nautilus a gyári henger 58e-árt honnan szedted?
Na majd megnézem a dugómat:D
De azt úgyszámoltad hogy kb egy üzemóra az egy tank!nemde?
Azon keresztül keni a keverékbenzin a gáton a NiCaSil-t. Az a legszebb, hogy az IGAZI gyári dugókon rajta van ez a furat állítólag...bár én nem láttam még ilyet, mert csak öreg motorok voltak a kezemben
üzemóra...
kiszámoltam hogy kb mennyit megy a versenyeken a gép+ meg a hétvégi edzéseken..így jött ki a kb 70 ÜZEMóra
Az mit befolyásol?
Miért?
Micsoda meglepetés
Ha legközelebb veszel dugót, olyat vegyél, amin a gátnál van egy picike furat. Vagy ha más nincs, fúrj egyet rá.
Dede
Órát vagy üzemórát Nem mindegy!
jé, csak nem pont a kipufogónyílás gátját?
Hozzáteszem a hengeremben néhol még látni a gyári honolást! Csak az a gond hogy nem cseréltem dugót és ezért a nicasilt kikezdte egy kis helyen a kipufogó nyílásnál!
hogy csináltam...hát használtam ahogy kell
kb 60-70 órát mentem vele