Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Polírozod a blokkot?
Lehet, hogy nem festve van, hanem eloxálva. A kromo az mindenféle festéket leszed.

Eloxálást pedig csak mechanikailag lehet eltávolítani, de akkor vesztesz az anyagból is.
Bocsi, igy akartam!
Hello! Igy áll most az 500-as Cr, de van egy kis gond ugyanis a vizpumpa dekniről nem tom lemaratni a gyári fekete festést. Tudnátok esetleg valami jó módszert az eltávolitására? Kromofág kilőve!
hát ,az elején jó volt,de a cégén má sok baj volt vele,széthullott meg iesmi
Háhá! Na vegre :P, igen, csak nem akartam itt mindenki elott irni, hogy mit adott el
Szerintem dec vege fele, amikor tudom mar mikor lesznek a vizsgaim, lemegyek haverhoz kivereztetem a vasat, es kiveszem a szivet, aztan a tobbit megdumaljuk.
Aha! Szóval nem te vagy rajta, hanem az alávalód.
Pályáról ismerem, kb. fél éve. Néha összefutunk, eccer Monyoron, eccer-eccer Bugyeszen.
Annyit mondok, hogy kicsi a vilag. Honnan ismered, miota?
Ebbol a kettobol talan rajossz
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.s
portmotor.hu/motor...
Van neki egy rakással, nekem meg piszok lassú itt a netem. Linkelj be egyet, amin te is rajta vagy.
Ha pl megnezed a videoit figyelmesen, akkor feltunhet valami
Persze. RMZ 450...sárga-kék futó, pici, de mérges Mazda 121-gyel. Mert?
Keme, te ismered magnum01-et?
csoki
én már alszom. csácsá
asszem én húzok/balra/ majd holnap ismét megvitatjuk a nagy semmit cső
majd ha 5 ben meglovom az egyik ugrot eldol hogy tekeri e a motort vagy csak nem erzem a 2 utemet :)
de jól áll vagy megin kiszakadt a szelep
keresztbe áll a háccsó kerék.
többek közt azt is mondtam hogy ez legyen a legkisebb bajod
de most oszinten . ha azt erzem hogy balra megy mikor nem kene neki akkor csak nem franko valami
azt mondtak hulye vagyok mert zavar hogy a motorom mindig balra tolja ki a segget :D
há hogyne visszasírod még azt a jó etx-et
bazzz...le van tiltva a számom? Úr isten, bocs....
én a szemlén mindent rendben találtam jó lefagyott minden de legalább nem esik az eső lassan menni kéne kajálni
te sem valaszolsz a maganszamokra keme ? :)