Áhh, holnap egész napos értekezlet, részben én is tartok előadást, osztom az észt, a végén meg nekem nem marad
Ja, ma lett műszaki és eredetvizsla a futómon! Juhu! Már csak át kell iratni. És mehetek olaszba szutykokat venni csillogó szemű magyar kiskamaszoknak.
na hát az a bajom hogy nekem a teló szár kéne az az alsó rész mert eléggé meg van kopva meg ki vannak szopva a csavarok menetei meg össze van már baszva és ha nem vészes az ár akkor beruháznék rá januárba.telóm jól működik csak hát vannak hiányosságai.:Dpl a telóvédőt gyorskötözővel oldottam meg meg ilyenk:D
06 30 518 80 26
de minta ezt ugy irtad volna be hogy a "02es CR-t vitte el" de akkor az lehet tényleg a vezetékes!mind1 EZT mentsd el! PETRUS TAMÁS vagy ahogy akarod néven!
oké!holnap megyek haza aztán hivlak is felfele mert a mobil le van csekkelve! halod am te milyen SMS-t küldtél a vezetékes számunkra? mert muter mondta hogy kapot valami SMS-t a te számodrol amit egy nö olvasott be neki! valami olyan hogy "nem kell a CR 125?"
semmit nem tudok csak hogy 02s/100%/ tuning hengerfej és kipufrendszer meg ált jó áll.ennyit mondott holnap este kiönti oszt majd meglátjuk egyébként én itthon vagyok 3eeuroval nem indulok el várok még pár napot hátha lesz valami pedig motor az volna kint
Ja, ma lett műszaki és eredetvizsla a futómon! Juhu! Már csak át kell iratni. És mehetek olaszba szutykokat venni csillogó szemű magyar kiskamaszoknak.
de minta ezt ugy irtad volna be hogy a "02es CR-t vitte el" de akkor az lehet tényleg a vezetékes!mind1 EZT mentsd el! PETRUS TAMÁS vagy ahogy akarod néven!
cr 125 99 es .első telók milyen árba mennek?