Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fogalmam sincs
különben az a titok hogy a 250ben már 95től ilyen
akkor van egy pár ami 35 és 2003 ig jó a 125 ösbe.szelepelése más mint a 99 nek vagy ugyan az?
akkor 45
ja meg hétvégén/ha nem változik az anyagi helyzetem/ pálya! csak ki kéne találni hogy hol mer most nagyon rajta vagyok
ez igen jó bolt, mert én a 91-esbe való telókat adom befogókiflikkel együtt 30-ért.
bravo 35 a két szár 20az egyik 46mm szárátmérő uaz 03ig/legalábbis a 125ben/
Jujj..akkor proszáljam meg rábeszélni az 1991-es 300-as ktm-re ? Mi is az GS vagy EXC?
igazából funkcionál csak hát azért igényesebb lenne ha tudné egy ilyet boltolni
Áhh, holnap egész napos értekezlet, részben én is tartok előadást, osztom az észt, a végén meg nekem nem marad
Ja, ma lett műszaki és eredetvizsla a futómon! Juhu! Már csak át kell iratni. És mehetek olaszba szutykokat venni csillogó szemű magyar kiskamaszoknak.
na hát az a bajom hogy nekem a teló szár kéne az az alsó rész mert eléggé meg van kopva meg ki vannak szopva a csavarok menetei meg össze van már baszva és ha nem vészes az ár akkor beruháznék rá januárba.telóm jól működik csak hát vannak hiányosságai.:Dpl a telóvédőt gyorskötözővel oldottam meg meg ilyenk:D
az a régi telefonba lehetett a többit azt tudtam meg a wr250re mondhatnál valami számot sm szettel v anélkül
mennyit szeretnél értük adni befogóval v anélkül
06 30 518 80 26
de minta ezt ugy irtad volna be hogy a "02es CR-t vitte el" de akkor az lehet tényleg a vezetékes!mind1 EZT mentsd el! PETRUS TAMÁS vagy ahogy akarod néven!
hova sietsz legfeljebb holnap elkésel
Még a tiéd egyenlőre.
hello laposracer
cr 125 99 es .első telók milyen árba mennek?
akkor aggyá egy normális számot mer én má délelőtt irtam ezt a szart hogy van
na, elvonszolom magam aludni. Csácsá.
oké!holnap megyek haza aztán hivlak is felfele mert a mobil le van csekkelve! halod am te milyen SMS-t küldtél a vezetékes számunkra? mert muter mondta hogy kapot valami SMS-t a te számodrol amit egy nö olvasott be neki! valami olyan hogy "nem kell a CR 125?"
nekem meg a 400-426 futóműve nem jön be valahogy......... á nem tudom vagy eddig csak szarokkal mentem-nem1 meg 2vel- a 450 az jó-jobb
Hát az biztos h nagyon drága:S én is azt szerttem volna de drágák voltak és így letta cre
Nagyon macsós az a férfias röfögés, amin egy 4T hörög, tök menő. De nekem az a véleményem, hogy túl magas az ára. Ennyi.
semmit nem tudok csak hogy 02s/100%/ tuning hengerfej és kipufrendszer meg ált jó áll.ennyit mondott holnap este kiönti oszt majd meglátjuk egyébként én itthon vagyok 3eeuroval nem indulok el várok még pár napot hátha lesz valami pedig motor az volna kint
Hát az biztos h nem gazdagok:S tudom h 2x annyiba kerül egy felújítás sajnos