Hello, my name is Nyomott Áron...
Némi félelemtől elcsukló hangon kérdezem: légszűrőszivacstartó műanyag keretem és a Nautilus kipufogórögzítő szilentje?
A biztos forrás, amiből én is tudom, hogy a téma nem képez nála súlyponti kérdést, ahogy a szemébe néztem, mikor haboztunk, hogy elhozzuk-e a motyóit. Annak az ember MAJDNEM SÍRTAK a szemei.
A végén felvásároljuk a kétezer négyzetméteres raktárcsarnokot, mint a Béla "unokatesód" teljes gépparkját. Szerintem boldogan él, mióta nincs a fészerben egy ideiglenes hulladéklerakó, krosszmotoralkatrésznek álcázva.
Na, láttam a 98-as CR250-est, egész jó. Nekem ez a széria nem tetszik a hülye alakú idomok miatt, de így feketén zsír.
akkor mindent visszavonok ezek nagyon hasznos arcok szükség van ilyen emberekre amúgymeg a konkurencia élénkíti az üzletet/ha van energiájuk csinálják én már beleszarok/
Ők vitték el az RM250-est, a 87-88-ast, ha emlékszel, amibe a tömítőpaszta eltömte a hűtővízjáratokat, és ahogy kitavaszodott, megsült. 170-ért vitték el, ha tudtak rá hengert szerezni, jól jártak vele. Matyi nagyon megszerette azt a gépet.
tesómtól vettek múltkor egy okádék ktm mx250t kérdem hogy viszik el a lényeg hogy tesóm légkulccsal 10perc alatt szétbaszta azután 3vödörbe beöntötték a Daevo-chevrolet vagymibe hogy ők mindent tudnak hogy volt.az elmaradhatatlan hangos röhögés most sem maradt el
Szeva Apa, holnap Nyáregyházán Honda tesztnap, vasárnap meg megyünk a kis házipályánkra Némedi mellé. Veled mi a helyzet, óh, Hegyesfejű Kutyák Földi Helytartója?
üdv mindenkinek valóban ha eladod kp-ért sokkal jobban jársz mert utána azt veszel amit akarsz cserélni meg mindenki vonakodva-szaré-húgyé fogja bevenni.Azt a cr-t én is felszíttam volna de lusta voltam így került Pilisre
Némi félelemtől elcsukló hangon kérdezem: légszűrőszivacstartó műanyag keretem és a Nautilus kipufogórögzítő szilentje?
Mewgyek játszani,majd visszaolvasok!
Na, láttam a 98-as CR250-est, egész jó. Nekem ez a széria nem tetszik a hülye alakú idomok miatt, de így feketén zsír.