Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szilentet tudom hol van keretet még nem kerestem
Hello, my name is Nyomott Áron...
Némi félelemtől elcsukló hangon kérdezem: légszűrőszivacstartó műanyag keretem és a Nautilus kipufogórögzítő szilentje?
könnybe lábadtak a szemei amikor felmerült a lehetősége annak ,hogy rárohad az egész-nem viszitek el bár hidd el akkor jöttem volna Én
Feltettem gyereknek játékot, motokrosszosat!

Mewgyek játszani,majd visszaolvasok!
Ez jó az enyémre?
A biztos forrás, amiből én is tudom, hogy a téma nem képez nála súlyponti kérdést, ahogy a szemébe néztem, mikor haboztunk, hogy elhozzuk-e a motyóit. Annak az ember MAJDNEM SÍRTAK a szemei.
valamelyik nap beszéltem vele motorvásárlást tervez persze "tavasszal" de biztos forrásból tudom hogy beleszarik má az egészbe
cső "hullámos tárcsa,központi felújítás" hmmmmmmm
A végén felvásároljuk a kétezer négyzetméteres raktárcsarnokot, mint a Béla "unokatesód" teljes gépparkját. Szerintem boldogan él, mióta nincs a fészerben egy ideiglenes hulladéklerakó, krosszmotoralkatrésznek álcázva.

Na, láttam a 98-as CR250-est, egész jó. Nekem ez a széria nem tetszik a hülye alakú idomok miatt, de így feketén zsír.
akkor mindent visszavonok ezek nagyon hasznos arcok szükség van ilyen emberekre amúgymeg a konkurencia élénkíti az üzletet/ha van energiájuk csinálják én már beleszarok/
Szewasz Ati!
szerintetek mit tegyek
Ők vitték el az RM250-est, a 87-88-ast, ha emlékszel, amibe a tömítőpaszta eltömte a hűtővízjáratokat, és ahogy kitavaszodott, megsült. 170-ért vitték el, ha tudtak rá hengert szerezni, jól jártak vele. Matyi nagyon megszerette azt a gépet.
még mindig előttem van a kép
tesómtól vettek múltkor egy okádék ktm mx250t kérdem hogy viszik el a lényeg hogy tesóm légkulccsal 10perc alatt szétbaszta azután 3vödörbe beöntötték a Daevo-chevrolet vagymibe hogy ők mindent tudnak hogy volt.az elmaradhatatlan hangos röhögés most sem maradt el
majd mondom neki hogy magába csak a kroszt neme meg venné
Példának okádék az a trájk, vagy mi a rezgőnyárfabogyó...halálos. Krossz trike? Atomcsapás...
huhuhú vagy csak mostanra okádták össze a fosokat
jó csak az a baj hogy az enyimé nem fog enyié elkelniés ő meg megveszi
igyekezz, mert a pilisi ork ikrek felébredtek őszi álmukból.
Többet is adtam volna érte.
épp hirdetek ezerrel
Szeva Apa, holnap Nyáregyházán Honda tesztnap, vasárnap meg megyünk a kis házipályánkra Némedi mellé. Veled mi a helyzet, óh, Hegyesfejű Kutyák Földi Helytartója?
üdv mindenkinek valóban ha eladod kp-ért sokkal jobban jársz mert utána azt veszel amit akarsz cserélni meg mindenki vonakodva-szaré-húgyé fogja bevenni.Azt a cr-t én is felszíttam volna de lusta voltam így került Pilisre
http://www.hasznaltauto.hu/2474006_honda_cr_1992