Én se tudom biztosan! De haver 2 hete letörte a fékkarom, és volt bent Pécsen a Hondánál venni másikat, és akkor mondott valami ilyesmit az eladó. De fel kell hívni a Krisztiánt az majd megmondja, hogy mi a helyzet.
Én max kinézek, de nem hiszem hogy megyek is valamelyikkel.
miiiii kiiii hol.ll nebaszki velem huu most imádlak miket hallottál?
fuuu tavaj is ezvolt liget honda nap és nemmmondott senki semmit de most nagyon szeretlek ha ezt nemmondod megin lemaradok uuuuuuu dejo
Miért 7 ár? Én 550e-ért szeretném eladni de mióta megvettem elég sokat költöttem rá, szinte hibátlan, a Bajner Józsinál volt és ő mondta h motorral minden rendbe van és egy ideig nem lesz vele gondom!
De ahogy gondolod!
várjunk a számmal majd ott leszek aztán nézek vmit ha vakarózva felelne meg valamelyik is akkor még megyek tovább dabasra aztán ha az se jo akkor visszairányban még találkozhatunk
de ha ma még kedd van és neked holnap este hozzák az szerda akkor már csüörtökön mehetek is bevásárlo körutra
ugyan, kedves barátom, a titok az, hogy az én fordított telóim olyan viharvertek, hogy aki megveszi, egyből viheti szimmeringcserére. Most, hogy ezt elpofáztam, 20-ért is odaadom
Ha ilyen idő lesz, Nyársapát sem lenne egy rossz biznisz. De nekem tetszett ez a Lakitelek tömegsport is. Viszont arról se tettem le, hogy tetem helyett Bugyira hívjalak.
Én max kinézek, de nem hiszem hogy megyek is valamelyikkel.