Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se tudom biztosan! De haver 2 hete letörte a fékkarom, és volt bent Pécsen a Hondánál venni másikat, és akkor mondott valami ilyesmit az eladó. De fel kell hívni a Krisztiánt az majd megmondja, hogy mi a helyzet.

Én max kinézek, de nem hiszem hogy megyek is valamelyikkel.
huu baszki amikor ezt elolvastam h honda meg liget áááá a szivem huuu az majd kiugrott a helyéről
miiiii kiiii hol.ll nebaszki velem huu most imádlak miket hallottál?
fuuu tavaj is ezvolt liget honda nap és nemmmondott senki semmit de most nagyon szeretlek ha ezt nemmondod megin lemaradok uuuuuuu dejo
Azt halottam, hogy hétvégén Honda tesztnap lesz ligeten! Tud erről valaki valamit?
parilla, márkabolt stb
Sziasztok!
Ne tudja vki hogy hol tudok hátsó fékvédőd venni? Nem találok sehol...

köszi előre is
Köszi LAPOSRACER!

Jó utat a hétvégére, Meg hozz sok motort!
Na hazaértem a műhelyből!

Hétvégén már berreg is a bringa!
Miért 7 ár? Én 550e-ért szeretném eladni de mióta megvettem elég sokat költöttem rá, szinte hibátlan, a Bajner Józsinál volt és ő mondta h motorral minden rendbe van és egy ideig nem lesz vele gondom!
De ahogy gondolod!
ha látom a képet már beleszerethetek! de majd beszélünk! csöcsi én is lépek aludni!
kösz nem ! a tied nem keLL! am jo gép de tudom honnan és mennyiért vetted én 7 áron nem akarok venni !
húzok én is aki még akar vmit hívjon fel
na, egyelőre "ebbe marattunk". Én meg most hanyattvágom magam egy gyors fogkefés rángógörcs után.
Gecsa!
Én is dabason lakom és ha érdekel a mocim megnézheted mert én is el szertném adni vmi emberi árban!
ott meg mindig behullok de mondjuk az jó lehet legalább meglátogatom az öreg ceglédi csizmás komámat
nem a Ducato-ba gondoltam. BELÉD.
Hihetetlen vagy. Vezessen valaki más, te meg alszol a jobb egyesben, útközben.
Mindent én oldjak meg?

Na, Nyársapát akkor?
figyeld meg hogy most se veszel semmit
de a ducato azt nem szereti meg akkor nem tudok 11ig aludni
várjunk a számmal majd ott leszek aztán nézek vmit ha vakarózva felelne meg valamelyik is akkor még megyek tovább dabasra aztán ha az se jo akkor visszairányban még találkozhatunk
de ha ma még kedd van és neked holnap este hozzák az szerda akkor már csüörtökön mehetek is bevásárlo körutra
egyszer kibírod. Adok 10 liter Shell benzint.
mé akkor is jó
messzi van
ugyan, kedves barátom, a titok az, hogy az én fordított telóim olyan viharvertek, hogy aki megveszi, egyből viheti szimmeringcserére. Most, hogy ezt elpofáztam, 20-ért is odaadom
ja azt tom hogy a 250 el passzolnak dolgok de azért annyira nem értek a témához.de gondolom van elfekvőbe azért mert nekem januárba lenne aktuális.
Ha ilyen idő lesz, Nyársapát sem lenne egy rossz biznisz. De nekem tetszett ez a Lakitelek tömegsport is. Viszont arról se tettem le, hogy tetem helyett Bugyira hívjalak.