Bocs, de ezen most hangosan felnevettem. Jaj, hogy tehetnem jova, bacsi, bocsass meg!
Na megyek zsivanyok, kiteszem magam az utcara, hatha jol vagyok mar. Te meg irany hazafele, ne dolgozz tul sokat. Este lehet leszek meg.
Ha jol szamolom osszerakni gyorsabban lehet mint szetszedni, tehat az max 10 perec, plusz zsirozas az 5 perec, akkor lehet megiscsak jo vagyok.
Az opelba dobalasrol annyit, hogy en sem ketelkedtem a kepessegeidben, amikor meglattam azt a ket kis szoros fogpiszkalot, ami kilog a rovidnadragodbol.
Nekem a villa ki van szedve, úgyhogy villa plusz himbarendszer plusz központi rugó egyben behajít a futóba, haverhoz átvisz, max. 5 perc alatt szétkap, majd hazavisz.
A CR-t az Astrába egyedül tettem-vettem ki-be, nem olyan nagy mutatvány, 87 kg az egész. Gólyapopsifüst...
:( Akkor lehet, hogy kakiban vagyok, mert a haverom nem tudom engedni fogja e, hogy ott szerelgessek. Mennyi idot vesz igenybe szetkapni?
Opelbe ugy raktad be a kis rozsaszint, hogy elolrol beleugrattal, nem?
Ez céges autó. Én magam nem vennék Opelt, nem nagyon győzött meg se a kényelem, se a nyomatékosság alacsony fordulaton. Se az alacsony fogyasztás...Se a gazdag extrák...Se az ötletek...Ezekben kissé hiányos.
Ne oltsál
Felhivtam a gumis haveromat, es azt mondta, hogy lehet raer hetvegen, es ramegyunk legkulccsal arra a tengelyre, meglazitja, aztan azzal hazamotorozok. Van meg olyan resze a himbanak amihez - tapasztalatod szerint - legkulcs kene?
Na megyek zsivanyok, kiteszem magam az utcara, hatha jol vagyok mar. Te meg irany hazafele, ne dolgozz tul sokat. Este lehet leszek meg.