Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, de ezen most hangosan felnevettem. Jaj, hogy tehetnem jova, bacsi, bocsass meg!
Na megyek zsivanyok, kiteszem magam az utcara, hatha jol vagyok mar. Te meg irany hazafele, ne dolgozz tul sokat. Este lehet leszek meg.
Voltál már ordenáré módon seggberúgva szőrös fogpiszkálóval?
Szerezzen neked kipufftartót a sánta nílusi krokodil.
Ha jol szamolom osszerakni gyorsabban lehet mint szetszedni, tehat az max 10 perec, plusz zsirozas az 5 perec, akkor lehet megiscsak jo vagyok.
Az opelba dobalasrol annyit, hogy en sem ketelkedtem a kepessegeidben, amikor meglattam azt a ket kis szoros fogpiszkalot, ami kilog a rovidnadragodbol.
Nekem a villa ki van szedve, úgyhogy villa plusz himbarendszer plusz központi rugó egyben behajít a futóba, haverhoz átvisz, max. 5 perc alatt szétkap, majd hazavisz.
A CR-t az Astrába egyedül tettem-vettem ki-be, nem olyan nagy mutatvány, 87 kg az egész. Gólyapopsifüst...
:( Akkor lehet, hogy kakiban vagyok, mert a haverom nem tudom engedni fogja e, hogy ott szerelgessek. Mennyi idot vesz igenybe szetkapni?
Opelbe ugy raktad be a kis rozsaszint, hogy elolrol beleugrattal, nem?
Ez céges autó. Én magam nem vennék Opelt, nem nagyon győzött meg se a kényelem, se a nyomatékosság alacsony fordulaton. Se az alacsony fogyasztás...Se a gazdag extrák...Se az ötletek...Ezekben kissé hiányos.
Hogyan csodálkoznak az OPEL-osok?
ASTRA mindenit! !
Amúgy opel sosekOPEL
ja tényleg
Futóval viszi. Ez régebben volt, talán a ruházatból és a még melegben burjánzó aljnövényzetből kiderülhetett.
de ako mért nem futóval viszi most is?
Azért, mert van futója
keme mért nem veszel terepjárot
na, hátha...
Úgy tapasztalom hogy nekem minden egyes csavarhoz légkulcs kellett sajnos a himbarendszer szétszedésekor.
Ne oltsál
Felhivtam a gumis haveromat, es azt mondta, hogy lehet raer hetvegen, es ramegyunk legkulccsal arra a tengelyre, meglazitja, aztan azzal hazamotorozok. Van meg olyan resze a himbanak amihez - tapasztalatod szerint - legkulcs kene?
Valamiért nem teszi be a képet...
hupsz. Na:
válasz erre:
Nekem is ez a bajom. Az osszes tesztnap altalaban messzi falvakban van, mint pl: Liget, Nyarsapat, Csolnok, Dabas...
Nekem ez laza 250 km
Túmács. Maradok vasárnap Nyársapátnál, az is megvan 57km.
Baranya megye! Pécs közelében!
Hol van ez a "ligeti pálya"?

Egy rövid önismereti teszt:

1. Szép vagy?

igen - 1 pont
nem - 0 pont

2. Okos vagy?

igen - 1 pont
nem - 0 pont

ÉRTÉKELÉS:

2 pont: Szép vagy és okos.
1 pont: Vagy szép vagy, vagy okos.
0 pont: Egy randa kretén vagy!
Hol van ez a "ligeti pálya"?

Egy rövid önismereti teszt:

1. Szép vagy?

igen - 1 pont
nem - 0 pont

2. Okos vagy?

igen - 1 pont
nem - 0 pont

ÉRTÉKELÉS:

2 pont: Szép vagy és okos.
1 pont: Vagy szép vagy, vagy okos.
0 pont: Egy randa kretén vagy!
Csak nem szol közbe az időjárás, hiszen 1 hete szinte folyamatosan esik az eső. A ligeti pályán szerintem van vagy 15-20 cm-es sár.
Feltetlenul kerek rola videot