nahát ez gyorsan ment most kaptam a mailt pont igy:December 06.-án ha az időjárás nem szól közbe, Ligeten a Krisztiánnál a Wéber Tomi honda tesznapot tart. Mindenkit szeretettel vár. Kezdési időpont, reggel 9h.
Beszéltem a Mikulással, valószinűleg Ő is ott lesz. Várhatóan virgácsot fog osztogatni, aki úgy érzi, hogy megérdemli feltétlen jöjjön el.
Széles Útat!
Nagy Attila
ZSIIIIIIIIIIIIR remélem nemszól bele mert akkor örök harag lesz
Nekem igazából arra 96-osra fáj a fogam, ami nincs összerakva.
Igazából akkor mennék, ha nagy eséllyel laposabb pénztárcával és plusz 100 kg-al érnék haza.
Vasárnap a 91-es CR250 lesz szerintem pályára hozva, nekem múlt vas. Lakitelken elég jól mutatkozott be, nem lenne baj, ha megnéznéd. Nyársapát lesz szerintem a dologból.
aha ok asszem hnap lesz 1 utam a MEGAMOTORS-ba huu ez a téma non felizgatott jujj dejo jujjdejo sáláááláááááláláááá yupiiiii ooooooo vééégre mehetek 1 igazi hondával amin minden ugy műxik ahogy kell KTM tesztnapnak is örültem ...deh az ennyire nem dobott fel pedig annakis igencsak örültem h megen mocizhatok
Beszéltem a Mikulással, valószinűleg Ő is ott lesz. Várhatóan virgácsot fog osztogatni, aki úgy érzi, hogy megérdemli feltétlen jöjjön el.
Széles Útat!
Nagy Attila
ZSIIIIIIIIIIIIR remélem nemszól bele mert akkor örök harag lesz
Dobok egy mailt tel. számmal. És ha sikerül kimegyek, de előtte rád recsegnék.
lápi versenyző....hm ez a név nagyon tetszik.
Igazából akkor mennék, ha nagy eséllyel laposabb pénztárcával és plusz 100 kg-al érnék haza.
A lápi versenyző hétvégén, hogy rendel?
Telefonon egyeztetés, vagy csak betoppanok és tuti nyitva ?
Alakul az utánfutóm, holnap elvileg a nevemre kerül
Ja ja készülök piszkosul... venni egy motort
Mi a szent lónyál van ma este? Túl nagy a csend, valamire készültök?
Nála mindent lehet venni!