Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekemis arrafáj a fogam nagyon bejön jövőre beis adom a ktmesekhez az igényt xd meg elmek kiseb munkákra talán támogatnak valahogy
150 kétté
hy all! szerintetek meik? CRF250R CR125R RM-Z 250 SX150 ? ? ? ? ?
jól felvett msn re ez a nautilus gyerek
ok köszi mindent
hát...derékig (?)
Nem tom, de ha felülök, mindkét oldalon le tudom tenni a lábujjaim és a fél talpam, de a teli talpas állás felejtős már. Én 177 vagyok.
ok köszi szépen de még lenne neked medig ér kb. a 125 ös a 90 es
életemben sose mértem le, de nem hiszem, hogy sokra mész vele, ha azt mondom, hogy nyolcvanix vagy kilencvensok centi. Múltkor is mondtam: ülj fel rá és kiderül, hogy jó-e.
de jó ez is egy megoldás
enyit én is kitudtam nézni
kicsit alacsonyabb mint a kőfal,,
125 ösel még nem volt szerencsém találkozni csak egyszer de az 2006 vagy 07 es volt
ez kb mekkora lehet
hát amit mutattam 90 es évjáratu
hello, nem tudom, de elég sokmindentől függ, évjárattól is, a központi teló beállításától és attól is, hogy az első teleszkópszárak hogy vannak befogva. Nekem a 90-es CR sokkal alacsonyabb, mint a 94-es.
rajtoláskor,,
Kuplung helyet nyomj egy leállító gombot váltás idejére.
vagy ne huzkodd annyit a kuplungot,
ja hát annnak nicns párja.megéri az árát akkor ez?vagy nyomjam a motort meg a labdát?:D
nekem volt valamikor az őskorban,segit egy kicsit, de azért nem lessz töle hidro kuplung érzésed,,
ja arra én is gondoltam:Dkéne valami mert megöli a kezemet:Dvagy lehet meg kéne szokni még friss benne ez a keményebb rugó szal valami lessz ha más nem ez az rmc-s cucc jónak tünik csak nem tom használt itt valaki ilyet?
vagy tudom ajánlani azt a gumi fánkot, ha azt nyomogatod és megállás nélkűl meg tudsz csinálni 200-at akkor nem lesznek kuplung behuzási problémáid,,
vagyis megvan:Dna és ilyet használt már valaki?megiri az árát ez a kütyü?
hát bakker nem találom.nem tudnál linket adni?:)
RMC Motor 6490,-ft LEEMB a termékkódja.