Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a MOTOCROSS bizonyiték ara h a pénz igenis boldogit mert ha van pénzed megtod venni a motort és ha elromlik megtod csinlni és élvezni tudod amit nyujt neked de ha nincs pénz nincs élvezet csak elvonási tünetek
az mi hogy beált
már beállt és valószinű ettől meg kb 20 óránál járt a dugo és abbol 10et biztos üvegen ment namind1 ezvan
Ahogy gondolod...
csak ami 1000ft-ba kerül az biztosan nem full synt...
szóval ha meggondolod melyik kerül többe 1 L normális olaj vagy ha beáll és mindent cserélhetsz benne
nem pest megyében Kecskemét mellet
okksa csak majd a tudásodhoz vegyál bele gyertyát mert énmár 2 vel megszivtam mer az a max teljesitményhez van énmeg neméppen ott hasznltam és bekakáltak na mind1 te amugy mien megyébe lax?ha baranya körül akk jöhetsz ktm tesztnapra szombaton ha bátor vagy hihi
tudom miről beszélsz, dehogy tudja... egyelőre nix motor karácsonyra lesz max kész addigra megérdeklődöm a boltot esetleg nem e támogatna jövőre
igy nézett ki de sokal jobb álapoto lesz
nekem egy 90 es évjáratu lesz
honda08 nekem is lesz egy honda cr 125 de még nincs de azért kérdeztem mien olajat használsz de nemsoká lesz motor
Hát én nem igen raknák bele ien olcsó olajat (nem azt mondom h olcsó és nem jó)de ami komolyabb az 2500- kezdődik
csá
Mindenkinek jó éjszakát! csákány
pardon csak 1000 ftos nembaj azt nemmondom h nem obb mint a castrol csak azt h jo főleg ha néha ingyé van
1-neszoljáábe a wartburgnak
2-normális olaj az csak azért van rajta mert pl az is 2T és elég jo minőség az olajboltos faszi szerint
3- van mikor ingyen adja azt az 1 litert amit veszek(törzsvásárló vagyok)
dehogyneeeeem... utána gondolkodtam hogy ennek kevés lesz az anyag aztán már csörögtem is a fazont h mi van kb 1 óra múlva jött a mail hogy gyári 175-ös főfúvóka helyett tegyek belé 190-est meg a tűn ami középen volt rakjam 1el lejjebb a gyűrűt h az is többet adjon neki. ott tart a moci h kb 2 mm-es gyűrűhézag van (még tavaszig kap dugót+ hajtókart) és nyomatékból 4-ik kerék és 16-48 az áttétel, ami volt 16-52 de rövid volt meg már kopott
felvettelek msn-re mert még lenne pár kérdésem...
úgy legyen:) de akkor gondolom nem kaptál kis tájékoztatót h a karbit h kell utána állítani? mer így 1 lovat sem kapsz ám.lehet h még gyengébb is lesz de ez nem szokott előfordulni, csak olyan h az ember megvesz 1 rendszert rárakja örül mint majom a farkának h mekkora ász és nem karburálta hozzá.
helló pont esztakartam kérdezni
szaraz18 nem tudom de asszem 4 ezer volt ráírva de nem bizti. nézz körül bontókban. kell az ismerősöm száma ő Polgárdiban van?
AZ RÁ VALÓÓÓ! rendeltem DOMA RENDSZERT és azt mondta a bácsi kb 20% teljesítmény növekedésre lehet számolni és azt is mondta h a hátsó dob olyan mint a 4T de nem az hanem erre való. a moci nemrég lett kész most a rezóra várok. Még nem voltam pályán de ez eszméletlen 1 motor beszarás h mit megy
És maradt még esetleg még blokkvédőből abban a zsákban?
az idomokat a moto-complet boltban vettem ismerem őket régóta jó arcok. a blokkvédőt én faragtam rá a bontós haverom adott egy zsákkal és ami a legjobban passzolt az dr650-é volt. durván annyi hogy két laposvas csíkot hegggeszettem a vázra és rátettem kifúrtam a lyukakat menet bele oszt kész. miután beraktuk a blokkot kicsit a széleit meg kellett faragni mert nagyon felfelé állt és voálá. akartam mert jó ha van az egész nagyon sokba van idomok tank 10e oldala7e sárvédőkkb 4e ....
parillánál van 15 körül a 240es hullámos tárcsa, a 260as az már 30 körül van (240es a gyári méret esetleg ha nem tudtad volna )
mentél már pályán az 500asoddal?
én életemben 1cer mentem 500as crrel 97es volt de vmi brutális, hát én olyat nem vennék esetleg a sivatagba buckaugrónak mondjuk elnézve a tied egybe van. mi aza 4ütemű dob rajta? minek raktad rá? csak mert elronthatja a motort mert másként áramlik a gáz. nem akarlak rémisztgetni de lehet h pl többet kajál ha nagyobb huzatot csinál v pont h kevesebbet és nem szívja ki eléggé az anyagot az égéstérből.