1 valami nemteccik a mociba az a kurva félüres minek crossba félüres áhh kuplung nélkül nemtom csomoszor bedobtam 2 sebesség közé főleg a vége felé a hondámon ott szépen bevette és azonlegalább nincs félüres (az fölösleges ha behuzom a kuplungot ugyis ellehet inditani akkor minek vegyem ki sebességből )ezenkivül jonagyon meg furcsa hogy közelse lehet annyira elforditani a kormányt mint a hondán ezt csak akkor vettem észre mikor visszaakartam állni a helyére
először mentem sx-f 250-el aztán végig 150sx-el mert ugygondoltam élvezni akarom a motorozást nem pedig félni meg pötyögni 2T-t ismerem csak kicsit erőseb mint az enyém szal ja bukot azt HJC-t ktmes dekorral szép non hnap v hnap után megyünk kicseréljük kisebre mert ez nonagy és holnapis megyek lehet hogy holnap többet megyek a 4T-vel majd meglátom inkább jol begyakorlok 150 essel és ha teccik nekik akkor még előfordulhat hogy támogatnak video holnapi naprol készül ma nemvolt senki aki felvegye ja meg készitek a sisakrol képet szal már ezér megérte
Ha nem divatra motorozol akkor rohadt mind1 hogy tárcsa vagy dob-e! Meg azért az xl 160kg pehely súlyával meg a "hatalmas" erejével hát az hát na! Inkább nézz egy Xr-t vagy egy TT azok könnyebbek meg erősebbek is! Bár az önindítót hanyagolhatod ! De Cr az bikább gép csak győzzed tankolni! de 1000* tutibb!
tyűűha lehet összejön az életem csak 1 baj van narancsba vtam am tesztnapon kurvajovolt nyertem 1 sisakot és lehet h támogatnának 3 köröket lehetett menni engem 5 után intettekki nomeg johawerja a vezető apámnak ingyenmotort szerintem elkell fogadni bármiis legyen az huuu holnapis meeek nagyon jooo 4T? aztmeg megkéne szoknom nagyon de biztos joo először 2T reflexek visszarakodtam a sebességet mint 125-ösön megemelte az elejét de non fain volt
Amúgy 2 ütemű és 4 ütemű között fogyasztás szempontjából nagy a differencia?
Vagy jó a 2 ütemű is, mivel nem eszik sokkal többet?
4 üteműben egy 600-as = 2 üteműben egy 250-es ?
3-ba kidobja a sebességet a motor 4-5be is csak ugy lehet betenni ha 2 alapjáraton megyek és felpakolom 4-5be,valakinek nincs valami ötlete mi lehet a baj? (KX 250)
Én még annyival egészíteném ki, hogy nézd meg a légszűrőt. Vedd le és ha a szűrő alatt tiszta por akkor azt nem nagyon pucolták, ami persze a blokknak sem tett jót. Egy ilyen erős motornál, még a 25ősnél sem fogod érezni, ha meg van kopva, főleg ha nem tudod mire is kell számítani. Nem tudom mivel motoroztál előtte, de egy kopott 25ős is erősnek tűnhet. A kopásra lehet következtetni a kompresszióból, és hogy milyen nehezen indul. Ez utóbbi nem feltétlenül a kopás hibája. A legjobb az ha viszel valakit aki jobban ismeri ezeket a gépeket, mert 1-2 apróságnak tűnő hiba is kemény pénzekbe kerülhet.
az 1 dolog h mit írtak le ha majd meglátod akkor derülnek ki a dolgok. hát alap h ha vmi gányolást látsz akkor mellőzd azt a motort. nézd meg a himbarendszer lógását(bakkra rakod a mocit és a hátsó kereket felfele húzgálod, ha nagyon kotyog akkor nem volt kímélve/cserélve mostanában) kerékcsapágyak, féktárcsák, betétek, lánckerekek, elsőteló nem ereszt-e kormánycsapágy, nézz a motorba hátulról h mennyire van eltekeredve a segédváz(hátsó sárhányó állásán észreveszed) úgyszintén hátulról látod h a hűtők mennyire deformálódhattak az esésektől, esetleg nem ereszt-e vhol, a kipuff és a blokk találkozásánál nem folyik e a fekete olaj és még sorolhatnám. meg kell nézni mind2 motort és ki kell próbálni!
Hát, igen ezen én is elgondolkodtam, mivel tényleg kezdő vagyok és olvastam máshol is, hogy 250-es elég power.
Csak ha már kidobok rá ennyi pénzt, akkor már a 250-es jobban megéri, vagy nem?
Főleg, hogy első hallásra úgy tűnik a Honda újítva lett, míg a Kawa-ra nem írtak semmit a kipufogón kívül. Persze lehet kímélve volt... ezért kérdezem azt is hogy, mire kell figyelni motor vásárlásnál.
Őszintén szólva nekem a Kawa is megfelel mert elég power az is, hiába 125cm.
Egyéb javaslat?
1. nos mennyit motoroztál eddig és hol szeretnél. igazából ez a legfontosabb kérdés, de ha kezdő vagy mindenképpen a 125ös a kezdő motor mer a 250es erős lesz és nem fox megtanulni vele értelmesen motorozni
mien gépekket volt szerencséd kipróbálni?valami beszámolót írhatnál
mien bukót nyertél?
Ill. ha nem tárcsafékes hanem dobfékes az mennyire gáz?
Vagy jó a 2 ütemű is, mivel nem eszik sokkal többet?
4 üteműben egy 600-as = 2 üteműben egy 250-es ?
Melyik ajánlottabb?
http://www.tesztmotor.hu/hirek/2009-es-honda-crf-
ek.html
Tudna valaki segíteni abba h egy 2003-as CR250R-be mennyi olaj kell?
Elöre is kösz!
Köszönöm szépen a kimerítő válaszokat!
Ha valakinek lenne még hozzáfűzni valója, csak nyugodtan!
Csak ha már kidobok rá ennyi pénzt, akkor már a 250-es jobban megéri, vagy nem?
Főleg, hogy első hallásra úgy tűnik a Honda újítva lett, míg a Kawa-ra nem írtak semmit a kipufogón kívül. Persze lehet kímélve volt... ezért kérdezem azt is hogy, mire kell figyelni motor vásárlásnál.
Őszintén szólva nekem a Kawa is megfelel mert elég power az is, hiába 125cm.
Egyéb javaslat?