ja és még valami. akivel maj csináltatod neki van speckó szeleptányér becsiszoló szerszáma? mer ha nincs akkor ne is vele csináltasd. én már megszívtam ilyennel és 10 üzemóra után megint beszívószelep csere.
Sziasztok!
Most vagyok itt először a nevem Balázs.Van egy crf 450-em és hamarosan szívó szelep cserét kell csináltatnom.Aki csinálná javasolta hogy a hajtókart is cseréljük + a vezérmű láncot.Ha valaki tud segíteni ezek beszerzésében azt megköszönném.
Címem.:hovadbalazs@freemail.hu
Tel.:
06309831931
06205616556
nekem crf-em van én váltóba is a gyárit használom, de vehetsz motult is 5000ért. aszem 670 v 720 mili kell bele de rávan írva a kuplungdekni környékén h mennyi.
Hali mindenkinek nemrég vettem egy cr250-es Hondát leszeretném cserélni az olajat tudnátok segiteni milyen olajat vegyek mondjuk viszkozitásban és márkában előre is köszönöm .
250 2t sztem bőven elég a hard enduró is. Az pedig nem fogyaszt olyan sokat mint például a CR250 vagy KX250 vagy RM250. De nem is megy úgy... Van sok rendszámos is. KDX200 például ami haveré nem fogyaszt 6nál többet terepen. De meglehet etetni azzal is 9et.
jobb lesz tőle a gázreakció meg kicsi erősebb is lesz ha a 3as karbont veszed a többi az hasonló a gyárihoz, viszont a karbont sűrűbben kell elvileg cserélni.
aha... hát először egy Honda CR 250-est meg egy Kawasaki KX 125-öst nézegettem, de azt mondták hogy sokat eszik, pl. a 125-ös 10-13 litert és folyton húzni kell neki, ha azt akarod hogy mennyen. Ellentétben a 4T egyenletesebben fogyaszt, ugyanakkor nyomatékosabb.
Igazából egy 2T 250cc mocival simán beérném mert harapja az utat, bitang jók, csak hát tankolni is kell.
CR 125 HPP motorblokk bontódik. Uitt CRF 450 '04 főtengely zsír új Prox hajtókarral, beépítésre készen. Már 2 éve pakolgatom, akkor még nem kellett beléjük...
kössz minden körnél adtak 1 cetlit h meik mocival mész rákellett irni a nevem bedobni 1 dobozba és nap végén belekotortak és az énnevem állt rajta ennyi
Most vagyok itt először a nevem Balázs.Van egy crf 450-em és hamarosan szívó szelep cserét kell csináltatnom.Aki csinálná javasolta hogy a hajtókart is cseréljük + a vezérmű láncot.Ha valaki tud segíteni ezek beszerzésében azt megköszönném.
Címem.:hovadbalazs@freemail.hu
Tel.:
06309831931
06205616556
250 2t sztem bőven elég a hard enduró is. Az pedig nem fogyaszt olyan sokat mint például a CR250 vagy KX250 vagy RM250. De nem is megy úgy... Van sok rendszámos is. KDX200 például ami haveré nem fogyaszt 6nál többet terepen. De meglehet etetni azzal is 9et.
üdv
Igazából egy 2T 250cc mocival simán beérném mert harapja az utat, bitang jók, csak hát tankolni is kell.
mázlista...