Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blokkvédőt csináltad vagy eredetileg erre való?
ha vetted mennyiért és hol?
Idomokat te hol vetted és össz vissz mennyibe volt?
a rezót durván postával mindennel 1ütt kb 10 eFt. Sztem megéri már tiszta rozsda volt szegény
Hello!
ha jól tudom 10 000 körül van...
nemtom de universalmotor.hun v motormannon biztos van
az illatosított ipone olaj meg parasztvakítás és 1 jó piár fogás.
nem tudjátok mennyibe kerül 1 ilyen rezonátor védő?
2T olajba sztem a castrol power 1 racing 2 ez a legjobb, 4Tbe én pl gyári honda olajat használok.
mennyiért krómozzák a rezkódat? figyelj oda ha pöttyös lesz akkor elég hamar rozsdásodni is fog...
ha wartburg hengerfej van rajta akkor az már jó nemlehet... főleg ha crossba töltöd...vegyél értelmes olajat!
nekem a hozzá tartozo motor kellett volna! de ahogy hallotam mégis engedtél az árbol!
CR250 2005 gyári Tömítéskészlet ill könyv eladó
ja és tök jó mert adtak 1 kulcstartót meg 2 IPONE-os matricát már megérte
csátok! én ilyen olajat vettem most link erre most kitaláltam hogy lekrómoztatom a rezót és most nincs a motoron amivel el tudom indítani hogy jöjjön az eper illat
lehet h azért a legjobb olaj mert ien is rávan irva hehe VALAKI AGGYON 1 MOTORT! ! ! !
akkor jol sejtettem a progressziv mukodést énmeg olyant amire van és 1 wartburg hengerfej van rárajzolva neszojjá be ha lekaparom akkor énis olyant töltök bele jo?
...
benzinbe 30W20? Én a benzinbe olyat rakok amire nincs viszkozitás írva.
progresszív működés: a csillapítás mértéke a kormány elfordításának arányában nő
ok köszi
mogul tsf 30W20 asszem árat nemtok kb 3-4000 de j oféle
lécci mond
höö ma bement apám a hondaboltba s megkérdezte h vane működőképes moci és aztmondták h nem asszem télleg a jézuska hozza a hajtókart meg a dugattyút ...jaa meg h mennyiér dobálnak 1 első hullámos féktárcsát az oan szépen mutatna nomeg már igencsak elkellene mert kurbára vállas és kurva vékony deviszont tök brembosan fog
honda08 te mien olajat használsz a cr 125 ösödbe a benzinbe olajat
tényleg ezen elgondolkoztam a HPSD-vel szerelt hondákkal nem nehezepp a whipezés vagy hogy műxik 1 ien csak hirtelen mozdulatokra csilapit vagy mindenre?csak ugy kiváncsi lenék erre
stip stop az enyém!megveszem egyba xd
Megszűnt a krosszmotorok.wss.hu is. Van új lapjuk?