2T olajba sztem a castrol power 1 racing 2 ez a legjobb, 4Tbe én pl gyári honda olajat használok.
mennyiért krómozzák a rezkódat? figyelj oda ha pöttyös lesz akkor elég hamar rozsdásodni is fog...
ha wartburg hengerfej van rajta akkor az már jó nemlehet... főleg ha crossba töltöd...vegyél értelmes olajat!
csátok! én ilyen olajat vettem most link erre most kitaláltam hogy lekrómoztatom a rezót és most nincs a motoron amivel el tudom indítani hogy jöjjön az eper illat
akkor jol sejtettem a progressziv mukodést énmeg olyant amire van és 1 wartburg hengerfej van rárajzolva neszojjá be ha lekaparom akkor énis olyant töltök bele jo?
höö ma bement apám a hondaboltba s megkérdezte h vane működőképes moci és aztmondták h nem asszem télleg a jézuska hozza a hajtókart meg a dugattyút ...jaa meg h mennyiér dobálnak 1 első hullámos féktárcsát az oan szépen mutatna nomeg már igencsak elkellene mert kurbára vállas és kurva vékony deviszont tök brembosan fog
tényleg ezen elgondolkoztam a HPSD-vel szerelt hondákkal nem nehezepp a whipezés vagy hogy műxik 1 ien csak hirtelen mozdulatokra csilapit vagy mindenre?csak ugy kiváncsi lenék erre
ha vetted mennyiért és hol?