Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énis kecsó mellett lakom csak lefele :) kecelre szoktam járni edzegetni ha engedi idő
te miről beszélsz? tudásodhoz vegyél gyertyát? te komolyan hülye vagy. ILYEN NINCS! ha a számokra gondolsz az csak a hőtűrő képessége. állt 8as van a motorokban v 9es. nem fog jobban menni a motor!
jolvan de ne csodálkozz ha besül a főtengely. olyan embertől mint te nem vennék motort mert nem értesz hozzá és szart raksz bele. ha wartburg van rajta az azt jelenti h az olyan autóra lett kifejlesztve meg a régi robogókba, simsonokba amik nem pörögnek 6k-nál többet. attól h ingyen van nem azt jelenti h jóis. ha ilyen hülye vagy meg is érdemled
Nálam nem
A SM szett nem annyi, hogy a terepgumi helyett felteszünk egy pályagumit oszt cső ?
aha kössz az infokat kemény számitásokat végeztem vele kb 950 000 ft-bol lehetne is 2009es mocim ha megmég össze is törik (de persze csak ugy ha már majdnem végevan a napnak mert akor adig tok vele menni és a legfontosabb ne én törjem össze)de még igyis drága és 2 nap alatt nemszedek össze közel 1 millát mert ha ez uigy menne akkor már meglenne csinálva a mostani mocim vagy pedig másik lenne
mek helló
bocs csak kérdeztem mert majd akarok de nem most mert elöbb motort kéne venni
tudnád hány ábrándozó gyerek hívogat ezügyben.
Van, amelyik még le is "geciz", hogy nem adom neki fele áron, ingyen, vagy ha lehet, még olcsóbban. Legkevésbé én tehetek róla, hogy úgy akarnak vásárolni, hogy nincs pénzük.
De ha mutatsz nekem küllős supermoto kerékszettet féktárcsákkal, tengelyekkel, lánckerékkel és lánccal együtt olcsóbban, engedek az árból.
ííííííííííí ako mostanába nem veszem meg
80ezer minden extrával.
Én a motoromat 3évesen vettem 380km volt benne, az új ár 45-50 százalékáért vettem meg...
keme a sm szettet menyié adod
helló
Helló lurkók
ez jol hangzik sacc/kb %ba mennyi amivel kevesebb lesz? egy kb 10 órás motor?
ez igy van van egy haverom vettek egy vadi uj cr 125 t haza viték bese inditották visza vitték a szalonba mert aszonta hogy crf kell neki és olcsobbé veték visza de azóta is crf el versenyzik
Ha kitolod a szalonból az új gépet(nem kell, hogy beindítsd, csak megvetted) -10,15%
Ezt pont Te mondod, hogy magyarul beszéljenek?
1 jo kérdés jutott eszembe 1 tesztmotor amit 10 orát használtak kb a tesztelők az kb mennyit veszit az értékéből(ha nem törik össze)csak annyi h mentek vele 10 orát
8000Ft, nekem ilyen van csak feketébe, hál istennek még nem tudtam letesztelni
jaaaa értem magyarul beszéljetek
megragad