Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz! a nagylelkűű felajánlást tesó, de megoldom valahogy
..ésha nem jönne össze a házi blokk gányolás,majd kiárulom darabonként fillérekért...
Hello energieee!

A matrica hossza 41 cm a leghosszabb részen, a legszélesebb mérete 26 cm.
Rápróbáltam a crf-emre és sztem jó rá.

Üdv.
Tényleg ragasztava van, ennek ellenére sem egy olcsó darab.
ezen van az a ragasztás a blokk alján
Hello spok

Érdekelne egyben a cucc csak azt nem tudom, hogy a matricák passzolnának-e cr 125 -re ( mondjuk a hátsó sárvédőm crf 450 -é) le tudnád mérni a hátsó sárvédő matrica hosszát ?
Erre nem figyeltem, koszi.
Mint azt az előbb is írtam nem 86os a moci Ez még Cr 480.
Meg ne vedd hacsak a haverod nem műgyűjtő.
Hm meg nem neztem. Nem en raktam fel:P . Megkerdezem, hogy mi baja a blokknak es akkor haveromnak beajanlom mint megoldast.
Csak az olajcsere és a tömítésszett 10EFt, vajh mi baja is lehet...
azt hittem segitek.
Én beszéltem ezzel a gyerekkel már telefonon régebben. Ez egy léghűtéses moci. 86 30ból javítható ha van hozzá alkatrész.
Hellosztok!
én(mi) nyáron licitálni akarunk 1 Fmf vagy pro circuit rendszerre nem tudom már mien volt és egész héten nézegettem és nem is ment feljebb és az utolsó 20 percben hihetetlenül nagyot ugrott ha jól emlékszem 24$ ról indult és 140$ körül vitték el....
szóval biztosan feljebb fog még menni...
ezt nézted már?
link
Azért hiány cikk mert nálunk alig van pár működő és azoktól se akarnak megválni. Bontottból meg még kevesebb van.

Attól hogy licitálnak rá még nem biztos hogy el is adja ennyiért(nem tudom e-bayen van-e minimál ár meg hasonlok). Ha megnézed néhány dollár volt a kikiáltási ára és az első licit 500$ volt én azt mondom, hogy 900-1000 körül lesz a vége.
hali
egyesek még azzal se, egyelőre...de legalább tisztában vannak vele, és nagyon igyekeznek

...mielőtt ezen is befordulsz, MAGAMRA gondoltam
igy van, talán még fölé is megy,,
Nem hiszem, hogy felmegy, de fogadjunk. Szerintem csak ebben a forumban ekkora hianycikk az 500as blokk. Mashol nincs ekkora arcuk az embereknek, es 125tel is tudnak motorozni
ahogy elnézem ez azért 710 dollár most éppen mert az a 4 ember eddig ennyire licitálta fel,,
majd a végső ár az utolso 2 percben fog eldölni,,
Legalább 1000ig fel fog menni az utolsó percekben.
Ennyi az ara kb 4 napja.
Meg 1 nap van hatra. De 1500ert viheto egybol.
ez a fix ára, vagy ennyin áll most?
Ez mind 710 dollár. 1994 cr500
Az a vicc benne, hogy ahany linket berakok, annyit nem lehet megnyitni. Nem toroltek mert most nezem, de mindjart vizualizalom, pill