Érdekelne egyben a cucc csak azt nem tudom, hogy a matricák passzolnának-e cr 125 -re ( mondjuk a hátsó sárvédőm crf 450 -é) le tudnád mérni a hátsó sárvédő matrica hosszát ?
Hellosztok!
én(mi) nyáron licitálni akarunk 1 Fmf vagy pro circuit rendszerre nem tudom már mien volt és egész héten nézegettem és nem is ment feljebb és az utolsó 20 percben hihetetlenül nagyot ugrott ha jól emlékszem 24$ ról indult és 140$ körül vitték el....
szóval biztosan feljebb fog még menni...
Azért hiány cikk mert nálunk alig van pár működő és azoktól se akarnak megválni. Bontottból meg még kevesebb van.
Attól hogy licitálnak rá még nem biztos hogy el is adja ennyiért(nem tudom e-bayen van-e minimál ár meg hasonlok). Ha megnézed néhány dollár volt a kikiáltási ára és az első licit 500$ volt én azt mondom, hogy 900-1000 körül lesz a vége.
Nem hiszem, hogy felmegy, de fogadjunk. Szerintem csak ebben a forumban ekkora hianycikk az 500as blokk. Mashol nincs ekkora arcuk az embereknek, es 125tel is tudnak motorozni
..ésha nem jönne össze a házi blokk gányolás,majd kiárulom darabonként fillérekért...