Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vágom azért irtam
egyről beszélünk.
Bajner Józsi Nekem ő rendelte az alkatrészeket, és rakta össze a CRF-et, tényleg precÍz .
gyál jó? én mindig oda viszem, jó ár, tökéletes munka.
nemtud valaki VÁC-hoz közel jó telesztkópost? a foglalkozik crossal
rá kell akkor maszekolni 1 ventilátort
aszem a gyárból 100/90enessel jön ki 19colos ugyebár. de attól függ h hol használod...milyen talajon stb
gondolod, hogy a többihez kevesebb kell?
Szevasztok
jó motor a cr csak legyen pénzed pótalkatrészre:Damúgy hálás masina:)
Vagy vissza is olvashatsz. És akkor nem kell mindent 1000szer leírni.
szerintem a fórum figyelése helyett, tévedj be egy nyelvtan órára
aszt akarom kérdezni hogy egy crf 250 en mekkora a hátsó gumi méret
helló valaki irjon már valamit itt figyelem a forumot de senki akinrk van cr 125 öse az irjon mien vagy valami unatkozok valami ojat hogy mien vagy hogy hogy én vagy hogy mien a szerviz igénya stb.
mert krosszpályán használod, ahol folyamatos hűtést kap, enduroban föleg ha szopatosabb akkor iszonyat hamar megforr a crf,, sajnos,,,
nekem még sohasem forrt fel a hűtővizem
olajat úgyis 5-7 üzemóránként kell cserélni. amíg a hűtő túlfolyóján nem folyik a hűtővíz addig nincs gond
mellesleg a motor olajat is nézegesd folyamatosan,,,
a crf 450 ha erdön használod és kicsit is extrémebben akkor nagyon hamar megforr, evvel nem tudsz mit csinálni, csak ha kicseréled egy másik fajta motorra,,
okés, látom tényleg érti a dolgát a szerelő.
beindításra 1 jókis tipp. állítsd fölső holtpontra a dugót, tehát addig nyomogatod a berúgókart amikor a lábad súlyától nem megy lentebb( rá fox érezni mert nem tod lenyomni csak ha rárúgsz), ráhúzol 3 gázt és akkor rárúgsz 1 et. nekem pöcc-röffre indul a gép. a hűtőjével kapcsolatba sztem nem olyan kicsi az, én pl pályán szoktam használni ott nagyobb igénybevételnek van kitéve mert nincs akkora menetszél a sok kigyorsítás és fékezés között meg eléggé nyelezem neki. fagyálló legyen benne. és ha alul kicsit ereszti a vízpumpa alatti túlfolyón, akkor cserélni kell a víz felöli szimeringet, azt gyárit vegyél kb 800Ft de megéri. vizet néha nézegesd, bár ha alul nem engedi akkor nem fogyasztja.
hát mindegy akkor majd bepróbálok valamit addig is köszi minden infót.amúgy meg az a baj sokat kell kuplungolni a pálya miatt.nem is lenne baj ha bírná a kezem:D
már igazán összeraktam volna ha lett volna pénzem karácsonyig nemis álmodok rola
Láttam a videódat, már igazán össze rakhattad volna a gépet.
Annyira talán nem kemény hogy 1szer 1 szer ne lehessen behúzni.