Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nincs. Bontott 500 blokk nagy kincs, mert mindenét el lehetne adni, de mostanában nem találtunk.
Immár itthonról...

csak annyit, hogy az a vevő, aki a pénzt a marokba teszi, a többi csak "érdeklődő", szóval nem "elémfurakodás", ha valami megtetszik és megveszed, Sokadix, pl. ha veszel egy jó CR250-est, én annak örülök, és majd keresek másikat.
Koszi a valaszt. Te tudsz valahonnan szerezni cr500hoz ilyen blokkfedelet? Keresgeltem, de meg ebayen sincs.
A 88-ast is nézegetem, tényleg jónak néz ki. Kókányoltat, agyonütöttet nem akarok venni, szerelek ép eleget. Az idősebb gépektöl nem vagyok megijedve. A fiamnak 86-os mtx 125-e van, de hibátlan, egyik barátomtól vettük, aki szokott nektek is elektronikát "varázsolni". Köszi az infókat.
240-380 között
Van több db is. A 96-os CRE 250 az patent, de a 88-as sima villás is egyben van. Műszakilag gyakorlatilag nincs köztük különbség. Alkatrészárban és fenntartásban sem. Van róluk kép is, talán öcsém már felrakta őket. Tény, hogy keme visszatérő, hálás vevőnk. Motor viszont folyamatosan van. Mondjuk egy jó karban lévő még akár öregebb 250 is szerintem többet ér mint egy ugyanannyiért megvehető, barmolt lutri 500. Ha jót veszel meg, bírja.
Hello palcsee

Zsír cr engem is érdekelne 91-96 közötti, de nem akarok keme elé furakodni. Kb mire lehet számítani árban?
Így van, tényleg pörögsz ahogy láttam, meg képben is vagy. A fórum több tagjának van tőlünk motorja közvetve vagy közvetlenül. A normálisak közvetlenül, a szutykok közvetve... Van pár dealer hál istennek. Te pedig tényleg építő jellegű reklámkampányt folytatsz az biztos, ezt köszönjük . Bár azt is tudod hogy ez inkább öcsém biznisze. Én 4 T párti vagyok több okból is. Pl. ma adtam el 100-ért egy fekete HPP-s blokkot beállt hajtókarral és kopott dugóval hengerrel...Egyenlőre ennyi volt a 2T.
én úgytudom hogy most KTM van neki. mindegy egykutya KTM=HUsa
Uhhh Tényleg, csak balfék voltam egy kicsit. Már sasolom is
Na, elpattogok haza...majd késő este leszek.
Csak az a bajom, hogy a belinkelt cím nem jön be nekem.
Na jó, palcsee nem csak kirakatban látott párszáz típust...hanem szétszedte, összerakta, ment vele...szerintem eléggé szavahihető.
ő is isteníti a bergeket a többit meg szarba se nézi és fikázza
Ha beéred a hagyományos telóval, a www.krosszmotorok.hu-n van egy elég jó karban lévő darab...
Én is letettem az 500-asról most 250-est keresek
Tervezőmérnök létemre szutykokkal kínlódok reggeltől estig. És hirdetem az igét...
Találtál, süllyedek, csak nem pont így írom a nevem. Na, ezúttal saját magamnak keresek 250-es krosszmotort, úgyhogy bármire nyitott vagyok, ami jó gép, és nem azért kapom meg, hogy utána feszt oda járjak alkatrészért. Mellesleg megdícsérhetnétek, folyton reklámozlak itt benneteket.

jó gyerek ö is!
K. I. az úgy helyes.....
szani 2....
Akkor melyikre gondoltál?
Majdnem helyes
Még ide kéne írnod a telefonszámom, a TAJ-számom, meg a kártyáim PIN-kódját
Az is jó bőrben van.