Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom AF=Aluminium Frame
Véletlen nincs Kawa kdx 200 hoz valakinek egy első lánckerék új vagy alig használt?
Már értem, köszönöm
A CR 500 AF aluvázas a sima cr 500 acélvázas
Szevasztok

Mi a különbség a sima CR500 és az AF között?

Üdv
Lattam olyat ebayen, hogy 2006os 450crfet arulnak blokk nelkul, ami az 500as blokk befogadasara alkalmas. Az sem lehet szar
http://www.youtube.com/watch?v...
szerintem az elsőgenerációs vázban mutat a legagresszívabban és a legjobban az 500as blokk
nemtommár hol láttam aszem tubeon h elsőgenerációs cr 250es vázba raktak 500as blokkot. egyedül a bölcsőváznak azt a készét módosították ahol a villanyaktól jön és elágazik aszem azt rakták fentebb h kiférjen a rezó, és aul az 1ik felfogatást is áthegesztették a többi stimmelt. aszem a blokk mérete 91-01ig ugyanaz de ezt most csak hasraütésből mondtam nemtudom pontosan ezt sem.
mennyi lenne a kettő egyben ? vagy külön külön? a matrica crf-re való?
ajánlom neked a thumpertalk.com fórumát ott biztos találsz!
hi.

Hogyan tudnék ehhez hozzájutni?
M-cax alu hátsó 6890.-ft
első 2200ft
valaki nemtud cr vagy crf szervízmanuált ha valakitud küldjemár el köszike előreis kxét cserébe eltom küldeni
Én fogok építeni amint haver átveszi a 25ősőmet. A blokk már megvan megnézheted az adatlapomon.
Én tervezek építeni a crf-ből..
ma vittem el a telóimat szimmeringcserére, azokat lenne már jó visszaépíteni
vki nem akar építeni 1 cr500 af-et? nagymenő lenne vele az tuti mondjuk már ehhez is szponzor kéne mer nem olcsó mulatság
60 körül van, nézz utána
az meg miféle cső? ilyen nincs a a világon. ahhoz h annyi lóerőt kapj ahhoz kb mindent ki kell cserélned a főtengelyen át a gyújtáson keresztül a karbit is át kell méretezni aztán ha menni akarsz vele akkor full racing gyémántárú hinson kuplungszett stb...
uppsz az csak 125 ugye nembaj
ühüüüü szombaton elmondom a 250 4T-ről énis a véleményem hmm az 525 quad az kb hány lovas?
Beszéljünk a nyolcadliteresekről
Én voltam a bűnös az 500-as témánál.