ha csak egyenesen akarsz menni akkor jó a cr 500 is de ha kanyarodni akarsz akkor már erős, így összefoglalva. sokkal nehezebb vele menni és nekem ne mondja senki sem h könnyű 500as crrel menni, nekem volt 250 es cr-em azzal pályáztam egy darabig hát azis veszélyes volt főleg mikor úgy kezdtem el már menni vele h kuplungolva váltok és eléggé kihasználom. néha megilyedtem és sok erőfeszítésbe kerül kordában tartani a ménest alattad. endurozásra használj, fölég h kezdő vagy 250est, mert az nem csap agyon az első gázadásra... nem ecsetelem tovább próbálj ki mind1ikből 1 párat és megérzed
Én is valami hasonlót gondoltam. Nem vagyok már olyan fiatal, hogy állandóan ha kell ha nem a rángás bele lenne állva a csuklómba. A kocsim sebességét és teljesítményét sem használom ki mindíg. Az is több mint amit szoktam használni.
nem is az, hogy nagyobb...főleg inkább másabb. Más vezetni. Megtartanám a 125-öst, de kipróbálnám a 250-est, és ha megy, szép fokozatosan átülnék rá. Nehéz ez pontosan leírni, miért kerülöm szándékosan, hogy "jobb" a 250, mert nem az. Más. Ugyanazon a pályán ha mész pár kört 125-tel és 250-nel, rá fogsz jönni, mire gondolok.
Már lassan tulbeszélitek ezt a CR 500 kérdést, nem olyan veszélyes az mint sokan gondolják! Endúrózni igazi kezesbárány én már 2 éve hajtom az enyémet de még soha nem volt vele gondom,azt nem mondom, hogy nincs erőtartalék, de ha normálisan húzod csak neki semmi gond vele!
Ma láttam egy CR250-est, 1988-89-es lehet, nagyon rendben van, nem fordított telós, de e-h tárcsafékes, szép állapotban, HPP-es, jó kompresszióval. (kb. mindenem megvan hozzá, hogy akár fordított telós legyen, de sztem nem szükséges)
El is gondolkodtam rajta, mi lenne, ha...
Haver is vett epres ipont meg vaníliásat is. A vanília az még tűrhető, de az eper egy katasztrófa pár percig mész tartósan mögötte és rosszul leszel mert annyira tömény az illata. Amikor vetem a mocim annak is vanília illata volt egy jó hónapig. Néha még most is lehet érezni álló motornál hogy a meleg kipuból jön egy kis vanília illat.
halgass keme-re, vegyél egy 250-est,böven elég lessz, még sok is, az ötszáz kéttéhez kell némi tapasztalat, ha van egy pár év rutin, ujjra visszarázodtál akkor gondolkozz benne.
Hozzád képest biztos nem sok, de azért akad egy kicsi. Az elmúlt jó pár évet kihagytam. 500 2T-vel sajna még nem mentem. Most nyáron kaptam kölcsön egy cr 125-öt és utána egy 525-ös ktm-et avval nosztalgiáztam egy kicsit, meg kíváncsi voltam hogy mire emléxem meg mennyire vagyok betojva rajta, de élveztem nagyon.
nekem az üldözőtársam egy 86-os CR250, óriásiakat kergetőzünk, egyenesben csak annyit mondok, szevasz, és már ott is hagyott...ATAC-os