Jo a kuta. Haveromnak ilyen korabeli yamahai vannak, oldalkocsis meg mindenfele, de semmi panasz nincs rajuk, mennek mint a diszno, endorozasra baratibb mint a cr, viszont palyan halott. Es persze orokeletuek. De ha nincs igazam javitsatok ki.
Nemtom keme, annyi a dolgom mint Moszkvat a ho. Hetvegen gondolom nem vagy fent. De jovohet csutortoktol raerek, szerintem akar csutortokon is be tudok menni, de majd megdumaljuk. Ne aggodj ki foglak fosztani jovoheten
Én Kunszentmiklóson nőttem fel, elég sokat jártam Lacházára versenyekre. Volt egy két cimborám akik eljártak edzésekre és volt otthon saját motorjuk is. Azokat kergettem egyszer egyszer. Volt apámnak egy szimije azt üztem éjjel nappal. Nem győztem a lábtartót visszahajtogatni, meg erösitgetni. Feltett szándékom volt hogy versenyző legyek, de ahoz lové kellet volna. Maradt az épitsd magadnak kategória. Bujtam az auto motor sportot meg minden irodalmat. Építettem is magamnak és avval motoroztam sokat. A kedvencem a téli havas terep volt. Az volt az álom tisztára mintha egy bivalyerős motorral mentem volna. Járt alattam keresztbe hosszába. Nem nagyon van olyan fajta esés amit ki ne próbáltam volna. De sajnos pénzhiány miatt akkor közelébe sem jutottam egy gyári gépnek és nem is lettem versenyző. Mostanában próbálgattam ki egy két motort mondván mire is emléxem még és mennyire parázok a vason, de nagyon jól éreztem magam ismét
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
solymáron van egész jó crosspálya,tesztljetek ott
Én akkor le is lépek aludni, szevasztok!
De csak osszefutunk egyszer, mint nyál a szájban