Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo a kuta. Haveromnak ilyen korabeli yamahai vannak, oldalkocsis meg mindenfele, de semmi panasz nincs rajuk, mennek mint a diszno, endorozasra baratibb mint a cr, viszont palyan halott. Es persze orokeletuek. De ha nincs igazam javitsatok ki.
Nemtom keme, annyi a dolgom mint Moszkvat a ho. Hetvegen gondolom nem vagy fent. De jovohet csutortoktol raerek, szerintem akar csutortokon is be tudok menni, de majd megdumaljuk. Ne aggodj ki foglak fosztani jovoheten
Ezt a bringát nézte ki magának a cimbim
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
sokadikx
solymáron van egész jó crosspálya,tesztljetek ott
ti merre szoktatok gurulni?
hyy persze
jaja okés
Hello hundur! Bánhorváti részre szoktatok járni?
Jo éjt keme én is fexek pá mindenkinek
Na, ebből még lesz valami jó
Én akkor le is lépek aludni, szevasztok!
Ha lehetne egyszer megsasolnám a vasad
Na tessék én meg megyek Solymárra melózni.
De csak osszefutunk egyszer, mint nyál a szájban
Pályán nem voltam de az erdőt már kóstolgattam és tetszik
ha legközelebb cr 250 látsz az valoszinö hogy énleszek kb most szombaton
értem én barcikárol vagyok sokat járunk arra motorozni erdö a legjobb hely ez itt nekünk és pálya is van edelény -dédes az utobbi naggyonjo
Lehet de csak két éve lakunk itt és eddíg a figyelmemet a lakásfelujités kötötte le ne meg az állandó qad és enduro áradat
Én Kunszentmiklóson nőttem fel, elég sokat jártam Lacházára versenyekre. Volt egy két cimborám akik eljártak edzésekre és volt otthon saját motorjuk is. Azokat kergettem egyszer egyszer. Volt apámnak egy szimije azt üztem éjjel nappal. Nem győztem a lábtartót visszahajtogatni, meg erösitgetni. Feltett szándékom volt hogy versenyző legyek, de ahoz lové kellet volna. Maradt az épitsd magadnak kategória. Bujtam az auto motor sportot meg minden irodalmat. Építettem is magamnak és avval motoroztam sokat. A kedvencem a téli havas terep volt. Az volt az álom tisztára mintha egy bivalyerős motorral mentem volna. Járt alattam keresztbe hosszába. Nem nagyon van olyan fajta esés amit ki ne próbáltam volna. De sajnos pénzhiány miatt akkor közelébe sem jutottam egy gyári gépnek és nem is lettem versenyző. Mostanában próbálgattam ki egy két motort mondván mire is emléxem még és mennyire parázok a vason, de nagyon jól éreztem magam ismét
legutobb taliztam sráccal ott kék quaddal volt biztosan ismered
szoktam arra járni
A 95-öst 280-ért vettem.
Jóéjt...a deknid meg ilyeneket mikor adjam oda?
Alacska city
Ki normális aki crossozik
Mennyibe fájt neked a 125-ös 95-ös amugy,az nagyon állat gép!90-es sem kutya..