Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez ésszerűnek tűnik, reggel ki is próbálom. köszi.
Elmondom én hogyan csinálom itthon szerszám hiánya miatt. Leveszed a láncot sebességbe rakod a mocit és feltekerteted a lánckerékre, úgy hogy nekifeszüljön a lengőkórnak a lánc, rakjál azért oda valami gumiszalagot hogy ne karistolj ősze semmit és utána csőkulccsal, vagy krovával kezd el letekerni a kuplungnál a csavart, de inkább csak kocogtasd mint hogy izomból tekerd. Ha van használt láncod esetleg lánckereked akkor azt használd.

Én így szedtem le és semmi nem sérült meg. Máshogy nem igazán lehet leszedni.
Részben van lehetőségem fúrni faragni hegeszteni. Tanácsokat továbbra is várom
nem a faszt nem ig ymeghülyülök ésha van moccom akkor nem és esetleg felfigyelnek rám és ...hmmm szép álom mi?
Hasznot nem fog termelni neked az biztos ugy hogy nem éri megvenii
De hét megéri egyáltalán motort venni?
HY ALL! 800 000 kőkemény magyar forintot megér 1 cr 125 2007-es énnekem speciel megérne csak kiváncsi vok rátok is meg addigse unommagam
Van egy ojan lehetöség is, hogy használod a fékes sebességes megoldást és a dugokulcsot hosszabbító szárral rakod össze. Ahol a hosszabbítószár és a kereszt szár találkozik ott alátámasztod és kalapáccsal elkezded ovatosan ütni ott ahol ellőtte a kezeddel próbáltad tekerni. És szépen egyre nagyobbakat ütsz míg meg nem lazul.
De én inkább a spec szerszám gyártását javaslom
Van lehetőséged furni faragni heggeszteni?
Mindenféleképen azt tanácsolnám hogy csinálj hozzá valami spec szerszámot. Nem éri meg gányolni mert utána csak nagyobb bajt csinálsz magadnak. Megéri gondolkodni
Dehogynem nekem nagyon tetszik csak 25ös és nekem endurozásra kellene a 250es.
Igen tudom, és pont ez a kérdésem h mivel tudnám rögzíteni.
ok.de asszem a lóvé kell neki.nem jön be a cr?én jobban szeretem a hondát mint a yamit.
Ha légkulcsal huzták meg és nem nyomatékkulcsal akkor el kell törni a kezét a szerelőnek.
Persze le lehet kézzel is csak valahogy rögzíteni kéne a kosarat, de ezt te is tudod
1999-es.
Most jutott eszembe legutóbb légkulccsal húzták meg az anyát. van esélyen kézzel(dugókulccsal) kicsavarni?
A csavar biztosítást kiiktattam alap
Hi Dév. Már jók a szelepek! Kicseréltettem nyáron őket, tökéletesen zárnak, most van benne egy nagy kompis wiseco dugó így a nyomatéka még durvább.
most vízpumpa csapágyas és azt akarom kicserélni de ahhoz le kell szedni a kosarat, mert kicsit engedi a vízpumpánál a vizet és valszeg ezért (rázkódik és nem zár rendesen a szimering sztem). semmi más spéci szerszámom nincs, se légkulcs se ilyen szíjas dolog. Ha 5ösbe rakom akkor még könnyebben átfordul a kosár és akkor még inkább nemtom kicsavarni nem?
megkérdezem.hanyas évj. a cr?
Adtlapomon rajta van a cimem!
Balázs
most nézem hogy te vagy az
Mi a helyzet felétek?
Szelepbajok megvannak még?
Tedd 5. be, ha csak 4 es az is jó! (nem vágom a CRF témát)
Hello!
Honda CR125-ös nem érdekli cserében? Kép az adatlapon.
sziasztok,a barátom eladná yz 250 2000évj.450e iá.Hibátlan,van egy kép róla az adatlapomon.
Hát,nem csodállom,nem is tudom mért
és kb 1éve hirdeti
Ez nem motor,hanem 1 vicc Legyél szíves,és keress még nekem ilyeneket,"ha már ennyire bejönnek"!