Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1800 az irányár, kb 1500-1600 ért szerintem elvihető,,
Ki szeretném mindkettőt próbálni ( 250, 500) vásárlás előtt. Kiváncsi vagyok melyiknél lesz vastagabb féknyom a gatyámban
van ott 1800-ért teljesen felujjitott blokkal, ujj dugo, lánszett, az alatt te sem hozod ki ha veszel egy romot és elkezded felujjitani, cr500.
4000 felett van literje,,
ott is szoktam nézni
ipon 2t.
Ő meg trabantot akar venni, csak utána jár hogy milyen engedélyekre van szüksége, meg egyáltalán beviheti az országba
Itt is találsz, a legolcsobb 1650 eur, cr 500.
Ezer köszönet birkabőr (juhéjj)
Nekem is van egy kollegám Francia országban Ő motormámiás ráadásul a 2T- re rá van kattanva de nem gyengém.
Szóval Ő meg nézi arra felé. Hátha lesz valami
Lehet kapni epres aromájú olajat 2T-hez, Bugyin szokott kint lenni egy srác KTM 80 vagy 85-össel, elhúz ezerrel, és mikor eltűnt a mandínerben, rádtelepszik az a fincsi szag, marha érdekes!
ha lehet inkább maradok a 2T-nél az olyan jószagúúúúú
Az egyszer csakra én fél évet vártam és még csak 1 blokkom van. Ha e-bayen sikerül valakit meggyőznőd akkor gyorsan is lehet venni cr500at. Amerikából vagy Angliából, esetleg Kanadából de nem szívesen adják el országon kívülre. Vagy hozatsz be olaszból.
Én meg nem is próbáltam még
Szeva, ma szóltam olaszba járó ismerősöknek, hogy ha mennek ki megint, nézzenek kicsit jobban szét CR500 ügyben. Bár még mindig azt mondom, hogy a CR250 is bőven jó lenne neked
Egyszer valaki csak el adja. Akinek van az is egyszer valahogy megvette
Hihetetlen
Vesszen a királyi Posta, végül csak átment. Jól van, helyes...
2003-as CR 250-t tudok 550-es áron, megnéztem, jó gép, nem gányolt.
helló keme

megjött a csomag thx
a cash elutalva
öröm volt üzletet kötni
Vennél 1000-es 4T endurót? Nem? Na, a CR500 pedig pont ugyanaz.
érezni szerintem nem lehet, legalábbis annyira nem vagyok profi, hogy én észrevegyem. Elvileg a fordított azért jobb, mert a vastagabb szár van befogva, tehát merevebb. A vicces benne (egy pont a Suzuki RM-ekenek 97-ig), hogy az érzékenyebb csúszószár van közelebb a talajhoz, porhoz, kövekhez
Haha.Látom tetszik a kép!Ronis volt a webmester és photoshop kezelő vizualizátor. .Nos,az az igazság,hogy gyakoroltam egy darabig.Ez olyan csajozós kanyarodás.
Nem az a baj hogy a 300k kevés lesz hanem hogy nem is nagyon fogsz találni eladó cr500at.
A lesarkalt anya a vízpumpán van gondolom. Fogsz egy kézi marót és a 10es-ből csinálsz 9,5őst vagy 9est és utána kovával letekered. Vagy ha nem a vízpumpalapát van lesarkazva, akkor hegessz rá valamit és csavard le, persze ha csak egy sima csavarról vagy anyáról van szó és nem egy speckó alkatrészről.
fotoshop wazze, kitámasztottuk egy deszkával aztán ki lett retusálva,,
ageci menny idő alatt tudtad igy bedönteni bazd+ bazd+ nekem nincs mivel még megprobálni se