Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkatrész ügyben csak kopó alkatrészeket keresgéltem, de azok vannak
Inkább crossos hajlamaim vannak, de ezen a vidéken inkább csak az endurózásra van lehetőség. Báááár Dédestapolcsányban van egy pálya, de még nem em láttam közelröl
Az utolsó szó jogán én mégis (tekintettel az enduro-s érzelmeidre és hajlamaidra) a 250-est ajánlanám.

...tényleg, vajon van 500-ashoz alkatrész? Nagytiszteletű Kennex barátom is sokáig vadászott rá berúgókart...
kuncorászok én is imitt amott
Nem hinném, hogy béna lenne, csak másra számított.
Minnél hamarabb jó lenne, de minnél jobbat szeretnék türhető áron, ezért inkább kivárom, hogy valaki megunja a háton való motorozást .
Először a paripával megróbálok jó viszonyt kialakítani, aztán jöhet a videó
Olvasom mindenfelé a kommenteket, fergeteges, amiket a power-szelepről tudni vélnek az emberek
Sokan sajnos összekeverik a "power-jet"-tel.
Az nagyon jó, sokkal jobb mint aki tanulja de nem érdekli
Igen, ő már csak ilyen kis béna

Annyira drukkolok, hogy minél hamarabb legyen meg az 500-asod. Komolyan. Eddig minden ismerősöm, akinek volt (nem sok, 3-4 ember), mind eladta pár hónapon belül. Remélem te megtöröd a sort, és látunk rólad videókat, ahogy kihasználod a pacikat
Szóval a srácnak nem sikerült megszlíditeni a paripát. A szilaj lovakhoz idő meg türelem kell. Aztmondják
Erősen hobbiból csak. Igaz, gépiparit végeztem, meg láttam már ezt-azt, de papírom és vizsgám nincs.
Hello!
Beszéltem ma egy sráccal, aki idén tavasszal adta el az RM500-asát, egy soztrák pasas vette meg tőle. Azt mondta, hogy soha többet, mert nem szeret olyan lovon lovagolni, ami megveszett
Keme, te a szerelést az hobbiból műveled, vagy szakmád is?
Hello
Élvezet ezekkel is, hidd el:
Ezzel már élvezet lehet crossozni!
Mi ez a pangás
Jó nekem a 2007-es 500AF is...
ezt is bedobjuk oda
Gáz van, wazze...
Becsődöltem a kerekeddel, képtelen vagyok megcsinálni.
Némelyik küllőanya SZAKADÁSIG meg van húzva, meg se forog, amelyikek engedtek, azon állítottam, de nem sokat, nehogy elhúzza a felnit. 4 db van elszakadva, azokat kioperáltam, legyártottam a helyére 4 jót (nem egyszerű átalakítani, amiket adtál, de sikerült), de NEM tudom befűzni a régiek helyére, egyszerűen nem megy

Szóval sajnálom, de ezzel most beégtem.
hello
köszi,csak neten keresztül nehéz lesz
a CR-ek mellé, csak úgy, a sufni hátuljába:
ez asszem elférne a 450 meg a 250 mellett
Úgy érzem Faisst itt megfogtál, erre nem gondoltam