Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Színesfémhegesztő + normális gépműhelyben nem lehet megoldani?
Az 500ast havernak probalom osszerakni, de nem talalok hozza alkatreszt, egy olyat talaltam ami kellene nekem, de az 84es volt,nekem 86os kell.
Hello srácok.
Holnap megy doki bácsihoz az két első teló. Megnéztem tegnap este, egy karcolás sincs a telón, szerintem sohasem nyúltak még hozzá...Még a gyári szimmeringek vannak benne, talán
crf-eset még nem láttam csak szemesről jutott eszembe
lassan a testel hamár hondás forumba irsz akkor minimum crf
és persze motoros illetőé a lakóbusz ezt kifelejtettem
jó érted....ez most olyan hogy kihivlak egy vizilabda meccsere( 2en érdekes lenne...de csak a példa kedvéért),tudsz úszni..de fingod nincs hogy kell játszani(gondolom én)
játszunk..én nyerek...

remélem érted mire gondolok...
tudjátok mi a legnagyobb parasztvakítás? ha 1 lakóbusznak pl ktm 250 v 450 a rendszáma
hát ilyenkor elszokott kapni a röhögőgörcs és már láttam mind2-t:D 1iket balatonszemesen másikat meg nyáregyházán
nem valoszinű
nemmondtam h a csávo akkora szám csakhamár szobajött megemlitettem ...legalább van téma xd
persze..lehet hogy így van
de én akkor sem hiszem
VB-s
van aki bács megyébe szokott pályán motorozni?
megnézném ugyan ezt forditva,, Koriék pályáján szemesen, ott is lenyomná-e,,?
ezvan igy járt attolmég hogy vb- nembiztos h nincs nála jobb főleg ha az illető kivülről fujja a pályát az ellenfele meg először megy rajta
ezt eddig is tudtam szal nem jár az 5 rugó sose szoktam bekenni ilyen szilikonizékkel, max a gumitömítéseknél kenem be 1 kis zsírral, de azis pro cricuit :)
lehet hogy felálltak a rajtgépre, a helyi srác fejböl tudja a pályát, Kori meg vakon ment rajta,, és vagy három körön keresztűl vezetett is,,,,
na igen ,egy krosszpálya betanulhato,, ha a srác éjjel nappal azon megy akkor már vakon is tudja az összes kis szaros buckát is,,
és ha gyári tömitést raksz, be vagy jo minőségű klingeritböl kivágottat azt SOSE kend be semmilyen tömitö kulimájszal,, nem kell,,
de ez a tanács már 5000 ft volt,,,
aha...ha lenne olyan ember aki lezúzza korit...
akkor nem ő ment volna eddig a vb-n...
Igen
aha
faszán megy (előnye volt h övé a pálya)de akkoris
okés. ha tudnád milyen csapágylehúzót maszekoltam tűgörgős csapágyat szedtem ki vele a kiegyenlítőtengelynél
fémre rakjad, ne fára,,
Honda CR 480 áron alul,elado,tökéletesebbnél tökéletesebb állapotban eladó!
CR480R
ja,ahogy mondod
csizma bukó kesztyű kötelező..többi már nem