Hello srácok.
Holnap megy doki bácsihoz az két első teló. Megnéztem tegnap este, egy karcolás sincs a telón, szerintem sohasem nyúltak még hozzá...Még a gyári szimmeringek vannak benne, talán
jó érted....ez most olyan hogy kihivlak egy vizilabda meccsere( 2en érdekes lenne...de csak a példa kedvéért),tudsz úszni..de fingod nincs hogy kell játszani(gondolom én)
játszunk..én nyerek...
tudjátok mi a legnagyobb parasztvakítás? ha 1 lakóbusznak pl ktm 250 v 450 a rendszáma
hát ilyenkor elszokott kapni a röhögőgörcs és már láttam mind2-t:D 1iket balatonszemesen másikat meg nyáregyházán
ezt eddig is tudtam szal nem jár az 5 rugó sose szoktam bekenni ilyen szilikonizékkel, max a gumitömítéseknél kenem be 1 kis zsírral, de azis pro cricuit :)
és ha gyári tömitést raksz, be vagy jo minőségű klingeritböl kivágottat azt SOSE kend be semmilyen tömitö kulimájszal,, nem kell,,
de ez a tanács már 5000 ft volt,,,
Holnap megy doki bácsihoz az két első teló. Megnéztem tegnap este, egy karcolás sincs a telón, szerintem sohasem nyúltak még hozzá...Még a gyári szimmeringek vannak benne, talán
játszunk..én nyerek...
remélem érted mire gondolok...
hát ilyenkor elszokott kapni a röhögőgörcs és már láttam mind2-t:D 1iket balatonszemesen másikat meg nyáregyházán
nemmondtam h a csávo akkora szám csakhamár szobajött megemlitettem ...legalább van téma xd
de én akkor sem hiszem
de ez a tanács már 5000 ft volt,,,
akkor nem ő ment volna eddig a vb-n...
faszán megy (előnye volt h övé a pálya)de akkoris
CR480R
csizma bukó kesztyű kötelező..többi már nem