Írtam hogy vszeg tudok segíteni,de amíg nem derül ki hogy milyen méretre fúrják/hónolják minimum addig nem nagyon tudok segíteni,és milyen méretű volt benne?
A lapos tetejű tök sima,a domború értelemszerűen nem....kb 2-3 mm el magasabb a közepe,ha fejjel lefelé teszed az asztalra akkor billeg!
még semmit nem csináltak vele holnap megyek érte mert a motor szerelő azt mondta hogy annyira szét van már fúrva a hüvely hogy nem talál belevaló méretű dugót ha a hüvelyen fúrnak még :/ azért kérdeztem meg itt hogy valaki tud-e valamit javasolni, a hüvely még a régi anyagból készült ezért lehet fúrni csak mondom azt mondta a gyerek ha megfuratja dugót nem tud bele szerezni hogy jo legyen bele, azt mondta pont az az utolsó méret amilyen dugó volt benne, :/ tudsz nekem valahogyan segíteni hogy mit tévő legyek?
Fúrták vagy hónolták miután megsütötted? Milyen méretű lett a hüvely? És milyen méretű dugót szeretnétek belerakni? Púpos vagy lapos tetejű?
Szinte biztos hogy tudok belevaló méretű normális dugót ha a fentiekre válaszolsz konkrétumokkal...ezt a maszek öntést ilyen gépbe erősen nem javallom,de a döntés a tiéd.
Új hengert gondolom nem akarsz venni 100e körül és újrahüvelyeztetni sem akarod...
125-ös a cr, ma volta ma motoros boltba és azt mondta az eladó hogy már mindenhol szét nézett de nem talál bele való dugót a hüvelybe mert az az utolsó méret ami benn volt és annyit mondott hogy vagy ki öntetem újra vagy veszek egy újat , most nem tudom hogy mit csináljam :/
Hüvelyessel 2-3 tankot kimotorozol,annyi a járatás...de ehhez kell az is hogy jól legyen illesztve a perselyhez a dugó,jól legyen karburálva és célszerű a sűrűbb keverék. Ezekről lehet tudni vmit hogy hogy álltak,125 v 250?
Namurát dugót kapsz ettől lényegesen olcsóbban és elképzelhető hogy megmenthető lenne az a dugó ha ügyes voltál és abban a pillanatban amikor érzed hogy megy el az erő már húzod is be a kuplungot,és van kis szerencséd is.
Üdv mindenkinek !
Olyan próblémám lenne hogy 90-es CR első fékrendszerre lenne szükségem lehetőleg nem arany árba...
Valakinek van esetleg Eladó?
Keresek még CR 250 hátsókereket!
Előre is köszönöm a segítséget
én nem jo keverékkel mentem 3 alkalommal és most dugó gyűrűt kell benne cserélnem annyiból van szerencsém hogy a hüvely még a régi változatú és lehet furatni, de a dugó 32 ezerbe kerül bele :s plusz a furatás most 40 ezerbe lesz a motor :S nem tudja valaki megmondani hogy kb hány kilométerig kell járatni míg beáll és lehet ne ki csavarni rendese?
Amivel eddig találkoztunk eme furat megszüntetésére:
Facsavar,vékony szög,és vmi tömítőpaszta.....nem értenek ott a Hondánál a motortervezéshez,majd honfitársaink megoldják!
sziasztok, van nekem egy 1985 - cr 125 motorom, de sajnos az oldal dekni a vízpumpa mellet alul kivan lyukadva, valakinek nincs eladó vagy nem tud valahogy segíteni hogy hol keressek?
Ezek a ráfok ugye natúr eloxáltak gyárilag,így azt előtte lemaratták szval a felületelőkészítésre nem lehet gond,viszont a kapott réteg könnyen sérült és nem is volt meg az színe amit vártam,szval a végeredmény nem lett 100as....árban nem volt vészes,a két ráfot 7 v 8e be csinálták.
A lapos tetejű tök sima,a domború értelemszerűen nem....kb 2-3 mm el magasabb a közepe,ha fejjel lefelé teszed az asztalra akkor billeg!