Amennyiben csak a sárvédő van és alatta nincsen semmi akkor igen...vagy évjárat szerintit veszel hozzá gyáriban /ha van/ vagy faragsz rá egy univerzálisat..
Nem értek hozzá,de szerintem kellene még valami konzolnak lennie a hátsó sárv ami ezen nincs,és azt gondolom ezt kiegészítőként lehet meg venni hozzá.Vagy tévedek?
Hello!
Ha jól tudom ez dekompresszió tengely és ennek az alátétje és a rugója eltört esetleg valaki nem tudná megmondani honnan tudnék ilyet szerezni Honda crf250 r ,2005-ös típusú motoromhoz ?
Mikor megvettem az enyémet én is abba a tudatba éltem hogy 5 gangos és 4-5 között üreset dobok, utána kiderült hogy 6 fokozat van benne csak az 5.et kidobja lehet váltót cseréltek benne azért 5 van benne csak, de ha az megnyugtat számold bele az üreset is és akkor 6 sebességes
Szevasztok!
Érdeklődnék, hogy a 93-as 125-ös cr tényleg 6 gangos-e.
Mert én már használom a enyémet lassan 3 hónapja abban a tudatban, hogy ez 5 sebességes, nem is lehet továbbhúzni 5. után a váltókart, nem is bassza ki üresbe, aztán ma körülnéztem a neten, és megakadt a szemem azon, hogy 6 sebességet írt az egyik ilyen motospecs oldal.
Meg ma az egyik srác is mondta a környékről, hogy az övébe is volt hatodik.
Érdekes. Ha van valakinek infója róla, azt megköszönöm!
Az egy alul hornyolt csavar tulajdonképpen,vszeg az alsó két "lába"volt letörve...
Amióta elkelt a géped szokatlanul csendes vagy,csak nem márkahűtlen akarsz lenni!?
az se rossz dolog! nekem is a cr-en be volt ragasztva a keményésgállító csavar az első telón, a barmok beleszakították azt kentek rá egy kis kétkomponensűt....
Sztem Te nem is motort akartál anno venni,csak eljártál szórakozni! :D
Úgy mentünk el venni egy CR125 öt hogy elég olcsón adták,töksötétbe értünk oda,nézegettük,nyalogattuk,benya nem volt benne,kútra nem volt már kedvünk menni,elhoztuk úgy ahogy volt...
Azt már láttuk ott is hogy a műanyag gyújtásfedél le volt tömítve szilóval,szélvédőragasztóval,röhögtünk is rajta hogy itt aztán nem ázik be,csak akkor néztünk bután amikor lefeszegettük és kifolyt belőle kb 3 deci olaj...ezek azok az ökrök letömítették a blokkszellőzőt úgy hogy a legkisebb ellenállást választotta a blokkban az olaj,kinyomta a kuplungmozgató villa szimeringet és telenyomta a gyújtásdeknit színültig!
Remélem olvassa ezt a két kaposvári paprikajancsi,üzenem hogy puszipá jó sok kellemes percet szereztek még a mai napig!
Háhá, várj:
Hirdetés, kép nélkül, Honda CR125 eladó, stb. stb, tuning kipufogó, új idomok blabla, hibája: nem pörög ki.
Elmegyek megnézni, hát mi a szent szaros úr isten: a rezó helyén egy vékony falú, tök egyenes cső megy a dobig
Mondom az embernek, ez mi? Azt mondja, TUNING kipufogó. Kérdezem tőle, hogy ugye azóta nem pörög ki, mióta ez a remekmű rajta van. Válasz: igen.
...látom, hogy nem érti, mondom, adok még egy esélyt, rávezetem a megoldásra: -Figyelj, ha a gyári rezóval kipörgött, ezzel meg nem, akkor szerinted mi lehet a baj?
Fickó néz bambán, majd megszán, mert értetlen vagyok: Igen, de ez egy TUNING kipufogó!
...hazáig gondolkodtam rajta, hogy ennek az embernek mi lehet a fejében, és hogyan maradt még életben...hozzáteszem, NE fogatlan, mosdatlan 50 éves forma alkeszt képzeljetek el, hanem olyan informatikus alkatú 20-as majmot.
Szintén motornézőbe voltunk,ülést leszedjük belenézni hogy mennyire gondos a gazda....légszűrőház tiszta por,szűrő száraz mint egy ezerjó,kérdezem az embert hogy miért nem olajozta? Válasz:
-Dehogy olajozom,beleragad a por!
Voltam megnézni egy öreg CR250-est vagy 5 éve, minden tizedik rúgásra kapta csak el a berúgókar, 9-nél melléracsnizott. Kérdezem a kedves tulajt, EZ MI? Erre ő: ezek ilyenek mind, a szerelő is mondta, hogy azért nem kap össze, mert hideg az olaj...
Érdemes beszélgetni az emberekkel, messze jobb, mint a Comedy Central.
Hohó milyen kincsek kerülnek elő...szegény tényleg nem annyira figyelt ha az első menésnél már rossz volta a hangja,de annyira nem hogy párban ki kell cserélni a hűtőt!
88': http://www.ronniesmailorder.co...
87': http://www.ronniesmailorder.co...