Ráadásul kihagyta belőle az extra-szűz olívaolajat is. A gyári szervizkönyben pl. azért írnak egyféle olajat, és nem ezt az isteni keveréket, mert hirtelen nem tudták, hogy a "mix" az "x" vagy "ksz"-el írandó.
Még egy kérdés ha már így képben vagy,nekem meg nem kell kockára gugliznom magam.Mivel van bontott 10-40-em is meg automata olajam is feleslegesen nem kevernék össze egy vödörrel.
Szóval mennyi olaj megy bele ebbe a kecskébe?
Sziasztok! Ismét egy kérdés...:) a váltóolajam folyik,de nem is akarhol,hanem a kuplungbovdennél a lendkerék mellett... Egyik haver azt mondta hogy a kuplungbovdennél lévő szimering adta meg magát és ezért folyik be a deknibe az olaj...megnéztük és valóban:) az érdekelne, hogy milyen szimering kell oda és honnan tudom beszerezni...Előre is köszi...Waszeitung hozzád nagy szól ez a kérdés:)))
[029]Szivató nélkül alapjáraton veszem a lapot rendesen,nincs ezzel gond.A lényeg az hogy megvenném,ha jelentkezik a gazdája. A metszettet csatolhatod Jampi.
Macskajancsi nyomd vissza a szívatót,nagyon felpörögtél!
Olvasd vissza mit szóltam be és milyen stílusban,Grétsy tanár úr sem szólhatott volna illendőbbet és kedvesebbet,Te meg nekiállsz nemiszervezni mucsaröcsögéről meg kultúráról beszélni...nem érzed ki a diszharmóniát a mondanivalódból?
Most akkor megveszed a kormányszivacsot vagy lerajzoljam Neked félnézet - félmetszetben,az esetleges sérülési helyeket pedig fényképpel dokumentáljam?
A kultúrát hagyjuk inkább, te találtál be, nem kell játszani az illedelmes fasza gyereket. Bele szólsz abba ami nem rád tartozik,aztán még Te flegmáskodsz mint egy rossz ribi. Van egy stílusod. Nem tudom mire számítottál amikor elöször írtál,egy idegent a semmiből regulázol..... Vicces vagy Jampi Jani.
Elhiszem hogy szokatlan hogy kulturáltan szólnak hozzád,nagy hirtelen nem is tudod feldolgozni...látom azt sikerült megérteni hogy miről beszélek.
Kalimpálj csak nyugodtan a kis világodban!
Ezek szerint TI tudjátok mi kell bele.Lehetséges lenne,hogy ne az egyetlen segítőkész embert fikázzátok,hanem beírjátok a tuti.
Kösz
Azonos viszkozításút lehet keverni,de itt két teljesen különbözőekről van szó,vszeg nem is fog tökéletesen elkeveredni..
Szóval mennyi olaj megy bele ebbe a kecskébe?
http://www.ronniesmailorder.co...
Itt állítsd be a te géped adatait, és ki fogja dobni a méreteket.
Most került hozzám a '99-es cr250,tudtok ajánlani a váltójába olajat mert a jelenlegi szerintem nem az igazi csak full üzemmelegen dolgozik szépen.
Én anno az összes szimeringemet tőlük vettem!
Olvasd vissza mit szóltam be és milyen stílusban,Grétsy tanár úr sem szólhatott volna illendőbbet és kedvesebbet,Te meg nekiállsz nemiszervezni mucsaröcsögéről meg kultúráról beszélni...nem érzed ki a diszharmóniát a mondanivalódból?
Most akkor megveszed a kormányszivacsot vagy lerajzoljam Neked félnézet - félmetszetben,az esetleges sérülési helyeket pedig fényképpel dokumentáljam?
:)
06303319736 vagy rxrx@citromail.hu
Kalimpálj csak nyugodtan a kis világodban!