Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs tuti,így nem is lehet beírni,ahogy te is lusta vagy a keresőt használni
Keme-Waszeitung:
Ezek szerint TI tudjátok mi kell bele.Lehetséges lenne,hogy ne az egyetlen segítőkész embert fikázzátok,hanem beírjátok a tuti.
Kösz
Ráadásul kihagyta belőle az extra-szűz olívaolajat is. A gyári szervizkönyben pl. azért írnak egyféle olajat, és nem ezt az isteni keveréket, mert hirtelen nem tudták, hogy a "mix" az "x" vagy "ksz"-el írandó.
Ez igen...
Milyen megfontolásból érdemes összeönteni egy híg olajat és egy normál viszkozításút?

Azonos viszkozításút lehet keverni,de itt két teljesen különbözőekről van szó,vszeg nem is fog tökéletesen elkeveredni..
Még egy kérdés ha már így képben vagy,nekem meg nem kell kockára gugliznom magam.Mivel van bontott 10-40-em is meg automata olajam is feleslegesen nem kevernék össze egy vödörrel.
Szóval mennyi olaj megy bele ebbe a kecskébe?
Köszi,kíváncsi leszek.Jelenleg sima 10-50 van benne ha lehet hinni a volt gazdának,ha lehet....,sok mindenben nem feltétlen kellett volna.
2/3 rész motul 5100 10w40. 1/3 rész automata váltó olaj!
Akármelyik csapágyboltban meglesz, 10x17x4 es,meg jó be kell piros szilóval kenni hogy ne folyjon!

http://www.ronniesmailorder.co...
http://www.cmsnl.com/honda-cr2...

Itt állítsd be a te géped adatait, és ki fogja dobni a méreteket.
Köszi Mta! Az a baj, hogy nem tudom milyen néven keressem:(
Hy
Most került hozzám a '99-es cr250,tudtok ajánlani a váltójába olajat mert a jelenlegi szerintem nem az igazi csak full üzemmelegen dolgozik szépen.
http://motoroswebaruhaz.hu/

Én anno az összes szimeringemet tőlük vettem!
Kuplungbovden szimeringet kizárólag Pierre Woodman-től tudsz venni análszexért.
bótbú
Sziasztok! Ismét egy kérdés...:) a váltóolajam folyik,de nem is akarhol,hanem a kuplungbovdennél a lendkerék mellett... Egyik haver azt mondta hogy a kuplungbovdennél lévő szimering adta meg magát és ezért folyik be a deknibe az olaj...megnéztük és valóban:) az érdekelne, hogy milyen szimering kell oda és honnan tudom beszerezni...Előre is köszi...Waszeitung hozzád nagy szól ez a kérdés:)))
Gondolom az lehet a baj hogy nem rajzoltam meg még a félmetszetet...
Küldtem képeket a facebook-odra, ahogy kérted de válasz még nem érkezett....
[029]Szivató nélkül alapjáraton veszem a lapot rendesen,nincs ezzel gond.A lényeg az hogy megvenném,ha jelentkezik a gazdája. A metszettet csatolhatod Jampi.
Macskajancsi nyomd vissza a szívatót,nagyon felpörögtél!

Olvasd vissza mit szóltam be és milyen stílusban,Grétsy tanár úr sem szólhatott volna illendőbbet és kedvesebbet,Te meg nekiállsz nemiszervezni mucsaröcsögéről meg kultúráról beszélni...nem érzed ki a diszharmóniát a mondanivalódból?
Most akkor megveszed a kormányszivacsot vagy lerajzoljam Neked félnézet - félmetszetben,az esetleges sérülési helyeket pedig fényképpel dokumentáljam?
Sztem van,elérhetőség az adatlapomon! :D
Cr 250 1988-89 bontott ülést keresek. Akinek van ne tartsa magában.
:)

06303319736 vagy rxrx@citromail.hu
A kultúrát hagyjuk inkább, te találtál be, nem kell játszani az illedelmes fasza gyereket. Bele szólsz abba ami nem rád tartozik,aztán még Te flegmáskodsz mint egy rossz ribi. Van egy stílusod. Nem tudom mire számítottál amikor elöször írtál,egy idegent a semmiből regulázol..... Vicces vagy Jampi Jani.
Üdv, 93-mas cr 250-hez nem tud valaki jó állapotú fúrható hengert korrekt áron?
Elhiszem hogy szokatlan hogy kulturáltan szólnak hozzád,nagy hirtelen nem is tudod feldolgozni...látom azt sikerült megérteni hogy miről beszélek.
Kalimpálj csak nyugodtan a kis világodban!