Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali engem érdekelne pár dolog... letudod írni milyen cuccok vannak pontosan?
Haliho.. Egy pár megmaradt cuccom eladó cr 250 ből!
Váltó,kuplung,váz,felnik,apróságok... Olcsón veheted nagytakarítás van! :) érd: 06303249457
A tapolcai pálya nagyon király, rendesen karban van tartva. Van mx, extrém endúró, meg az erőben megy egy elég hosszú endúró nyomvonal (~15km). Elég igényes hely, van szervíz, wc, zuhanyzók, büfé... csak egy kicsit drága, 3e forint ha jól emlékszem.
előre is köszönöm!
Rendben, köszönöm.
Hali,igen,intézem is ahogy beszéltük..

Roland este visszajelzek.
hello megkaptad az sms-t?
Hívtalak, 30-as számról..
Hali,igen,adatlapomon az elérhetőségem..
Üdv!
Van valakinek elfekvőbe?

Kis koppanásnál talán ennyi sem!
Na, ez így mar elég infó. Ebben azesetben 18742 forint lesz.
hello vissza térek az első teló szimeringes problémámmal..
megmérték otthon hány mm-es a villa.
a pontos méret 46 mm
néztem neten szimeringeket.. konkrétan a motoroswebáruháznál néztem.
ott van olyan méretű szimerin: 46*58,1*9,5/11,5...
cr 250 első villába jó a szimering.. 1996- évjárattól...
ez az egy van aminek 46-os a beslő mérete.. az ára 6000ft a párnak..
meg rendeljem az említett webáruháztól vagy keressek máshol? és ez a méret kell bele?

a leírásban ott van a cr..
Felrántásnál koppan ha ez segít!
Szétszedés után rögtön kiderül,addig csak tippelgetés van....
Sziasztok! Kihalt a Kawás fórum ezért ide írok!
Mennyibe kerül egy első teló felújítás? 1999-es 125 kawa
Még annyi hogy a 250-es telója esetleg passzol bele?
értem.
köszi szépen.. szerintem megnézem neten a dolgokat.. és az ősszel el gurulok arra... tőlünk kb 150 km az még nem olyan durva..
Üdv,
egy kérdéssel fordulnék hozzátok. A CRF250-nek az X változata is üzemórás? Valahol azt hallottam, hogy igénytelenebb, mint az R.
Nem sikerült még lejutni oda,de 1-2hete a Patvarci mx pályán sikerült beszélni a tulajjal,és adott pár infót róla,több pályából tevődik össze,cross,enduro-cross és extreme enduro pálya plusz ha érint akkor quad pálya is!Youtube találsz fent pár videót a helyszinről!A közel jövőben mi is lenézünk majd!
voltál már ott? tudsz infókat milyen a pálya?
meg hogy hogy van ? csak cross vagy van olyan erdős.. dimbes-dombos enduro rész is?

előre is.köszi
voltál már ott? tudsz infókat milyen a pálya?
meg hogy hogy van ? csak cross vagy van olyan erdős.. dimbes-dombos enduro rész is?

előre is.köszi
Szandváralján a pálya működik 2000ft/nap a díj!
ki mit tud a Szandváralján illetve a Tapolcán található enduro/ cross pályákról? hallottam már róla... de valaki volt már ott? mi mennyibe kerül? és működik is? vagy bezárták mint mindent?
eladó. nem kezdö motor. képszerinti állapotban. 599000. kicsi alku belefér.
jajaaa. Fogazás és esztergás után már a cnc marósnál van a fogaskerék, majd beköszörülés és kéregedzés, oszt próbaaa.....