A tapolcai pálya nagyon király, rendesen karban van tartva. Van mx, extrém endúró, meg az erőben megy egy elég hosszú endúró nyomvonal (~15km). Elég igényes hely, van szervíz, wc, zuhanyzók, büfé... csak egy kicsit drága, 3e forint ha jól emlékszem.
hello vissza térek az első teló szimeringes problémámmal..
megmérték otthon hány mm-es a villa.
a pontos méret 46 mm
néztem neten szimeringeket.. konkrétan a motoroswebáruháznál néztem.
ott van olyan méretű szimerin: 46*58,1*9,5/11,5...
cr 250 első villába jó a szimering.. 1996- évjárattól...
ez az egy van aminek 46-os a beslő mérete.. az ára 6000ft a párnak..
meg rendeljem az említett webáruháztól vagy keressek máshol? és ez a méret kell bele?
Sziasztok! Kihalt a Kawás fórum ezért ide írok!
Mennyibe kerül egy első teló felújítás? 1999-es 125 kawa
Még annyi hogy a 250-es telója esetleg passzol bele?
Nem sikerült még lejutni oda,de 1-2hete a Patvarci mx pályán sikerült beszélni a tulajjal,és adott pár infót róla,több pályából tevődik össze,cross,enduro-cross és extreme enduro pálya plusz ha érint akkor quad pálya is!Youtube találsz fent pár videót a helyszinről!A közel jövőben mi is lenézünk majd!
ki mit tud a Szandváralján illetve a Tapolcán található enduro/ cross pályákról? hallottam már róla... de valaki volt már ott? mi mennyibe kerül? és működik is? vagy bezárták mint mindent?
Váltó,kuplung,váz,felnik,apróságok... Olcsón veheted nagytakarítás van! :) érd: 06303249457
Roland este visszajelzek.
Van valakinek elfekvőbe?
Kis koppanásnál talán ennyi sem!
megmérték otthon hány mm-es a villa.
a pontos méret 46 mm
néztem neten szimeringeket.. konkrétan a motoroswebáruháznál néztem.
ott van olyan méretű szimerin: 46*58,1*9,5/11,5...
cr 250 első villába jó a szimering.. 1996- évjárattól...
ez az egy van aminek 46-os a beslő mérete.. az ára 6000ft a párnak..
meg rendeljem az említett webáruháztól vagy keressek máshol? és ez a méret kell bele?
a leírásban ott van a cr..
Mennyibe kerül egy első teló felújítás? 1999-es 125 kawa
Még annyi hogy a 250-es telója esetleg passzol bele?
köszi szépen.. szerintem megnézem neten a dolgokat.. és az ősszel el gurulok arra... tőlünk kb 150 km az még nem olyan durva..
egy kérdéssel fordulnék hozzátok. A CRF250-nek az X változata is üzemórás? Valahol azt hallottam, hogy igénytelenebb, mint az R.
meg hogy hogy van ? csak cross vagy van olyan erdős.. dimbes-dombos enduro rész is?
előre is.köszi
meg hogy hogy van ? csak cross vagy van olyan erdős.. dimbes-dombos enduro rész is?
előre is.köszi