Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Had ne Te döntsd el, hogy mit és hogyan teszek-veszek. Szó sincs érzékenységről, csak bosszantó, hogy bele üti az orrát a "paraszt....
Meg kell szépen ügyesen kérdezni hogy szakadt,törött,legyepált-e...mert ugye lehet belül van szétrepedve ami nem fog látszódni a 20. fényképen sem.
Én igyekszem korrektül elmondani ha el akarok adni vmit és tudok 15 fotót csinálni róla hogy pont a necces rész nem fog látszódniés jaj de szép lesz,de Te csak higgy a szemednek.
És miért kell rögtön felvenni a paraszt stílusod ha kulturáltan kérdeztem...ennyire érzékeny a mimóza lelked?
Valószínűleg az a kérdőjeles, hogy milyen állapotban van. Ha veszek valamit, mindegy mi az. Akkor már tetszedjen-szép legyen. Jártam már szarul, meg még fogok is...veled együtt.
Egyébként neked kell küldened még pár képet róla? Mi a faszt kell bele ugatni? Ezt soha nem értettem.
Figyó, srácok. 1986-os, garantáltan 117ezer km-t futott, gyári 2107-es parasztmerci Ladám van. Lacházán vettem idős bácsitól, 12 év alatt 16 ezer km-t sikerült beletenniük a mamival, mert hétvégén vitte a piacra az öreglányt. Az első sárvédők cserélve lettek és kellene rá egy másik gyújtáselosztó, de így is 8 alatt eszik és 160-at megy. (Mikor vettem, 110-et is nehezen köhögte ki, úgy el volt lustítva...) Papíros, műszakis, minden.

DE FELESLEGES.

Van autóm másik, kisbuszom is.

1980-1988 közötti HONDA CR 250-est keresek érte, ha tud valaki, vagy olyan valakit, aki cserélne, SZÓLJATOK
Van hűtősapkám is...
Felújítás után illik pár üzemórán belül ledobni....utána 8-10 üzemóránként cseréljük.
Az a fehér tankidom tuti nincsen már,piros van sztem.
Egy ajánlat volt csak, de jövőhéten lehet vevő lennék akkor a tankidomokra, a fehérek megvannak még?:) Esetleg hűtősapkád van? Csak mert az enyém már nem zár tökéletesen és hátha jó a cr hűtősapkája.
Köszi mesterem:) és milyen időközönként illik cserélni?marciusban felujitaskor cserelve lett, azota 15-16 ora ment bele:)
Kb 5 motor van az országban amibe az a teló jó lenne,így inkább kihagynám!

Ricsi a jobb oldali Honda feliratos kerek deknin lévő nívócsavarnál próbáltad már?
Amennyiben bele van törve,ragasztva,lesarkalva akkor engedd le és 6,5 dl nek kell benne lennie.
Sziasztok! Hogy tudom leellenőrizni,higy mennyi vàltóolaj van a motorba?:) 98as cr 125! Koszkeee
Van egy cr 250 87' középtelóm, sajna nem fért bele a crm-be aztán csak úszik itt. Mi lenne ha cserélnénk egy pár tankidomra? Ahogy elnézem nálad úgy is több cr alkatrész van
Jelképes 3e/db ,de hűtőidomot,ülés alatti idomot és telóvédőt csak párban adok el,mert 1db nem akarok nézegetni párja nélkül és tuti legközelebb vkinek pont az az oldal kell amit már eladtam.
mennyit kérnél darabjáért?
Vajon mi lehet egy kormányszivacsban annyira kérdőjeles hogy egy kép nem elég,kell még pár...
Rendben. Várom.
ok holnap csinálom róla még képet
Küldenél több képet róla ide? :
https://www.facebook.com/kalan...
hello
2.000 ft
Hali! Mi az ára?
Szemre egyezik...
Hali!
Egyezhetnek idomok a képeden lévő baloldali cr-ek és hasonló évjáratú crm 250 között? Konkrétan tankidomra gondolok abból is balosra, csak mert olyan forma az enyém is
Mki hirdet,én se maradjak ki....CR 125 höz szinte minden,elérhetőség az adatlapomon!
Elnézést az előző hozzászólásnál lemaradt az email cím: soos214@freemail.hu
Honda cr 125 alkatrészek eladók! Évjárat: 1988-89 Körüli!
Következő alkatrészek vannak meg:
-Váz
-Lengővilla
-Első teleszkóp
-Levegőszűrő doboz
-Kormány
-Hátsó fék
-Főtengely
-Ülés
-Első hátsó sárvédő
-Hátsó két oldalidom

Képeket és bővebb információt emailben tudok adni!