Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeknek így elég rosszak a siklási tulajdonságai...de sztem felhívom,egy millát megér ez a kombó4
Ugyanez, csak a tömör zafír dugó arany csapszeges, gyémántporos gyűrűkkel, öntött rubin hüvelyben...
Szép,szép...de vajon 1 millás 25 öshöz is ilyen járhat? :D
Melyik cég csinál ilyen hüvelyeket,gondolom nem annyira kisipari...és ez tényleg hüvely,nem úgy mint a YZ 144 Athena hengere?
Van 136 és 140 cm3-s hüvely a cr125-höz, de egyrészt nem hiszem, hogy itt erről lenne szó, másrészt az árképzésen valóban erősen érezhető, hogy mostanában intenzívebb a napsütés
Vki már megint rossz gyógyszert szedett be,06 CR125 öt 1,1 milláért...de vajon milyen henger lehet rajta 150 esként?

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Első-hátsó fékbetétet keresek 99'es cr250-be.
Előre mindenképp valami minőségit, hátra nagyjából mindegy.
ha valakit valami érdekel, potom pénzért megválnék ezektől,
Hm. Vajon hozzá is karburálták a motort a különböző rendszerekhez? Meg ők biztos nem csak a rezót cserélgették, hanem a dobot is.
Én csak a szebb hangja miatt vennék rá tuning cuccot, amúgy meg nem sok értelmét látom.. Majd ha alattam is így fog visítani a motor akkor esetleg
http://youtu.be/6nmmh67R6_E
Keme bátyánk megmondja.
Itt elég szépen levezetik az egyes tuning kipufogók teljesítményváltozásait.

Mennyit tudnak a tuning csövek?
Ha azt mondom, hogy egy tuning rezó magában rontja a motorozhatóságot, miccósz?
Sziasztok. Nincs valakinek elfekvőben '96-os CR 250-re valamilyen tuning rezó?
jaa hogy 250 volt akkor tárgytalan is!
Én hirdettem de 250-et, 2 napra rá meg is vették, az első ember aki eljött....
volt itt 1 fórumozó kolega nemrég meghiredette a 125ös (talán) cr-ét nem tudjátok ki volt az? talán volt rajta lendkeréksúly is meg ilyesmi mókák...
Eladni esetleg
Aki itt fórumozik annak már vszeg van... akinek pedig nincs az megnézi a hirdetéseket.
Viszont ha ilyen szépen feltetted a kérdést akkor elő a farbával...van az a pénz amennyiért CR-t akarok venni!
Sziasztok nem akar valaki cr 125-öt venni?
Ment a válasz!
szia írtam mailt..nézd majd meg léci és kösz a képeket
Vegyél vmi önindítós crosst,vagy vmi 25 éven felüli 125öt...azok elsőre indulnak!
Irigylem a problémáidat.
Sok mindentől lehet, nincs locsogósra olajozva a légszűrő? 2-3 átforgatás kell neki hidegindításnál, hogy némi kezdőfeszültséget kapjon az injektor, de 1 perc az sok...

Röhögni fogsz, de sokszor gyárilag nincs holtjátéka a gázbowdennek, és ha picit engedsz neki, nem feszít rá, nem veri át a szenzorokat és könnyen beindul.