hát főfuvókából 170es volt benne azzal jobban csinálta, most nagyobbat raktam bele , a régi dugónál ez tökéletesen működött most kevésbé csinálja ezt a fura hangot.... én úszószintre gondolok....
Na visszaraktam a régi fuvókákat, jobb lett de még mindíg távol áll a jótól, alapjárat olyan érdekes, nagyon alacsonyat nem igazán lehet állítani csak valamivel magasabbat de ha leállítom és utána ismét beindítom az az alapjárat már nem jó mert leáll... http://youtu.be/U_IKZ9kK21U mellékelek videót is ilyen jelenséget csinál most....
Ilyen pitbike-s srác engem is felhívott kb 20 perces kiselőadása végén kinyögte hogy max 50et fizetne rá Biztos láttad azt a 02-esnek hirdetett aluvázas CeRkát amit linkeltem ide multkor, mostmár 400ba hirdeti aztírta vissza a cserével kapcsolatban hogy 230at fizessek rá neki (akkor 450be hirdette) Akár hogy számolom 220ba venné be az enyémet annyiért tit nem adom oda. A végén kiderült hogy kupeckodik a srác....
És gondolom olyannyira felértékelik a saját motorjukat hogy szinte Te tehetsz szívességet hogy elcserélik Veled,talán még pár ezret fizetnek is rá ha tényleg hibátlan a géped...mert az övék természetesen az!
És bár odaírod hogy mi érdekel cserére azért csak bepróbálkoznak kitűnő helyesírással!
Sajnos nemigazán, eddig ketten jelentkeztek az egyik ilyen fulltuning simsonos volt, a másik meg ilyen kínai dirtbike, cserébe meg 200 körül számolják be, de akkor már inkább elkoptatom én a friss cuccokat benne
Keresek eladó első 6 csavaros kerékagyat.
És bár odaírod hogy mi érdekel cserére azért csak bepróbálkoznak kitűnő helyesírással!
Lehet kapni CR-re való világítótekercses gyújtás némi szerencsével 25e körül. Amúgy használd a keresőt az oldalon,érdekes dolgokat találsz!
Vannak eladó idomjaim CR125höz 2002-utánihoz, ha esetleg valakit érdekel...! :)