Az indítási probléma megszünt. Viszont. Olajat szeretnék a váltóba cserélni. Hány deci kell bele pontosan? Servicemanual sajnos nincs hozzá, és neten se találok semmi infót. CR250 1996-os évjárat.
A KTM-em nél csináltam azt hogy mintkétoldalra eldöntöttem kormányig nyitott csappal és bumm. A CR-nél az indításom eddig: benzincsap nyit, szivató fel, lerúgom 4x lassan és egy nagy ezek után. De eddig nemműkdik túl jól ez a módszer. Holnap viszont megpróbálom úgy ahogy ti mondtátok. Köszi szépen! :) Fejleményekről holnap írok
nekem se túlrégóta van meg a cr.. de hidegen úgy indítom hogy, benzincsap kinyit, szivatóráhúz, lenyomom a slusszt, rárúgok 2-t lassan, elengedem a slusszt.. és rárúgok izmosabban..
de amúgy ha megszívatod akkor az már cumi.. :D
Egy dolgot próbálj meg amit érdemes,bár nem ismerem az,hogy indítod a CR-ed!De a sajátom pl ha nagyon pici gáz húzok neki indításkor már nem indul!Másik jó tanács indítás előtt lebillent oldalra picit(de szerintem ezt te is tudod ) utána szívató 3-4rúgás hozzá teszem ne izomból,csak úgy óvatosan letologatod a berúgót ! Majd utána bumm és indulni kell neki!Ha még sem akkor keresd a karbinál a gondot
Úgy kell működnie,hogy kihúzod a szivatót,és kint is marad.Neked kell visszanyomni.Ha nem így van akkor az a baj.Előszőr ne szedd szét,elvileg villáskulccsal ki lehet tekerni,és van a végén egy gumi,vagy egy tű,az zárja a csövecskét amin jön a benzin,ha le van szakadva akkor az a baj .Ha még mindíg nem jó akkor,szét kell bombázni,lehet hogy csúnya nagy néger bácsik dugták bele a kukijukat,a csövecskébe,és eldugult,az a baj.De ha 20-as vagy,akkor az a baj,ha 30-as akkor az a baj.....
Helló! Nemrég vettem egy CR 250-est '96-ost. Az a problémám, hogy hidegen nagyonnehezen indul. Az előző tulaj Repsol xy-t rakott bele, én már Motul 710-el használom. Gyertya: NGK BR8EG R. karbi pucolás már megvolt. Melegen 1 rúgásra indul. Valami tipp?
Én a helyedben megmérettetném ilyen távolról vagy hazaérkezés után rendelnék mert lehet a 96 os csak 95 os...a légszűrődoboz a festett vagy gyári fekete? És közel 20 év távlatból nem biztos hogy az a villa van benne amivel a gyárból kijött.
hello
1996-os cr 250.
showa első villa van benne.. de nem tudom mekkora szinering kell bele... esetleg tudnátok segíteni? 1600km-ről nem tudom megmérni.. :)
rendelni szeretnék bele újat.. de neten ahol néztem van 38-as 43-45-48-as belső mérettel is..
Az,hogy mennyi olaj kell bele,rá van írva a deknire a kuplung oldalon.
de amúgy ha megszívatod akkor az már cumi.. :D
Légszűröt szoktad tisztitani?
haza utazásután késő.. mert kb 6 napot leszek otthon és nincskedvem 3 napig nézegtni a motort... :D mert várom a szimeringet meg esetleg a féket :D
89-91 45×57×11
92-94 43×54×9,5/10,5
95 43×55,1×9,5/10
96 46×58,1×9,5/11,5
97-07 47×58×10
1996-os cr 250.
showa első villa van benne.. de nem tudom mekkora szinering kell bele... esetleg tudnátok segíteni? 1600km-ről nem tudom megmérni.. :)
rendelni szeretnék bele újat.. de neten ahol néztem van 38-as 43-45-48-as belső mérettel is..