Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na szét szedtem a himbát, tűgörgőcsapágyakat átmostam átzsíroztam összeraktam holnap go esztergályos csináltatok vele pár perselyt és rakom is össze
ja és 1 kis dopping estére
azigen! de széppp az a motor te
Akarom! Most!
kuplung felőli dekni vízpumpával,meg vezérműtengely
Mire lenne szükséged?
helló tudtok nekem mondani valami jó bontót ahol találok crf 450hez alkatrészt?!
az árát én is nagyon sokallom! max 400 körül van amit ér, hiába rá van aggatva 1-2 motyó 400 ba el is hoznám itt van tőlem vagy 80 km-re meg beszéltem 1 sráccal aki ismeri és elvileg nagyon gondos a motorok terén, még az is lehet inkább elcserélem
mondjuk az árát sokallom kicsit, a 250 esek vannak ennyi körül, meg nemtom 2002-es-e
Jól néz ki, de az itt sajna még nem jelent semmit, meg kell nézni...
http://www.kepesmotor.hu/honda... vélemény erről? lehet beújítok még 1 gépet!
Két kerék,komplett fékrendszer,komplett blokk,kipuffrendszer,karbi,gyújtás...és ezek csak a fontosabbak,a rengeteg apróságról nem beszélve.
Ez a kár a gőzért tipikus esete..fél millával a zsebben köbö nekivágnék,de minek?
Hali, érdemes tákolni? :D Akár eredetiként újra építeni, vagy cr 125 ként összerakni? Szeretek legózni, de kétlem, hogy olcsóbban kihoznám a szerkezetet, vagy tévedek?
Egy 0 nélkül a végéről pedig kevés...érdekös ez.
Véletlen nem elírás, a felújításra költött összeg, még új hengert sem kapott a motor?
hibába bizonygatja valaki hogy "számlákkal tudom igazolni,, ha olyan valaki rakta bele akinek fingja sincs a dolgokhoz, 1 kalap szar lesz az egész
Felújítás 458200ft volt,, Úgy hogy ennyi pénzért ajándék!

http://www.kepesmotor.hu/honda...

Ez a hét a szórakoztató hirdetéseké!

Sziasztok!
Van egy Cr 250 '87 középtelóm (showa), teljesen jó állapotú. Azért válok meg tőle, mert crm 250-be nem passzol, túl hosszú. Irányár 12e szép magyar forint. Képet amint tudok teszek fel róla!
Csere érdekel crm 250 telóra
köszi,bár itt nem leltem...Moto Completnél rendeltem meg köbö 2 hónapja,de még nem sikerült ideérnie.
Mx Shop
Az korrekt árnak tűnik,hol sikerült?
Nekem vázvédő kellene 94-re...
..köszi a helpet... Találtam ma. 22.900 komplett szett...csak másfél hét a szállítás.. De Raerek. :)
Nagy csodák nincsenek,30e alatt sehol...