Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..hello evribodri... 96 os cr250 re hol tudok emberi áron idom szettet vásárolni? Rmc, Parilla,universalmotor,Gerecse,auner kilőve... :/
Multhèt szombaton boritottunk szèt egy cerkát amibe hèzagolási problèma miatt szorult első fokozatban abba voltak hasonló dolgok blokk szètszedèse elött kimosásnál csillogott a mosóanyag lèptető villa kapott.
Nem a szinezésel van baj,hanem az apró fémszemcsékkel
Az alluminium kuplung lamella bizony szinezi az olajat.
yz 125 van nekem,99es évjárat :) szerencsére szépen megy a váltó,nemtudom honnan származhatnak a fémszemcsék
Sajnos előfordul az ilyen, a kuplung uszadék általános dolog, de a fém reszelék már nem annyira de sajna előfordul.
Én amióta motul 300v 5w40 4t- t + xado-t(ex 120 mechanikus váltókhoz, 1 feltöltéshez fél injekcióstű) használok együtt, azóta nem nagyon találkoztam fémreszelékkel......
A motul 300v sorozatot meg nem kell bemutatni.....
persze lehet hogy inkább az adalék miatt , de számít sokat az olaj is szerintem, főleg mert az 5w40 300v 4t motul kuplungolási tulajdonságait jobbnak találtam mint az expertét (saját tapasztalat)
Sziasztok.Ma 10óra után le engedtem a váltóbol az olajat( MOTUL transoil expert 10w40),hagytam üllepedni kb 3 órát,és az alján pici apró fém szemcsék voltak.Ez normális ? szépen működik a váltó,kuplungot le vettem a kosaran kicsapódott ferodor por volt ami gondolom normális.Segitsetek légyszi,nagyon el vagyok keseredve,hétvégén pedig versenyre kell mennem ha ez nem normális dolog akkor miért lehet kapni mágneses olaj le eresztő csavart ?
debreceni fórumba kérdezz rá szerintem,
Csak megemlítette volna..
Nem tudhatod miért ennyi, lehet hogy nem látszik hogy a légszűrő rögzítőcsavarja és tengelye színarany, vagy a síbertű belső fele gyémánttal van kirakva.... :D
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Debrecen környékéről!
Hol lehet viszonylag olcsón hengert fúratni Debrecenben?
Előre is köszönöm sürgős lenne!
Nem az az 1-2 év az alapvető probléma!
Ez amúgy nem 2001-es, hanem legjobb esetben is max 99-es....
Nekem is lesz májusban egy eladó 99-esem, ami tutira felújított, azt kb 450 -ért fogom árulni majd májusban, mert tényleg jó állapotú, meg vannak rajta exták...
Ha 2001-es lenne , akkor már 2. gen váza lenne és mikuni karbija, de még mechanikus powere. Mindezektől függetlenül jól néz ki. csak az ára durva....
Na igen, én is felújítottam kb mindent a motoron, azt 200e takarta be.
Az ár meg... :D Tudok most ismerőstől legutolsó generációs rm250et kb 5 óra van a dugóba hajókarba, csapágyakba 650ért.. nem is kérdés melyilet venném meg.
2-3 havonta fel szokott bukkani 05-07 környéki 250 2T azok mennek hozzávetőlegesen ilyen árban..
Amúgy miért költött rá ennyit ha nem rakott bele 1 üzemórát sem,de ezt összeget majdnem sokallom erre a generálra...
Saját 125 ömön kb ezeket követtem perselyezés nélkül,annyi hogy plusszban első-hátsó teló rendbe lett rakva,még sem jutna eszembe fele ennyit sem kérnem érte mert egyrészt ezt senki nem fogja megfizetni,másrészt akar a tököm közröhej tárgyává válni!
Ennyi pénzért 10évvel fiatalabb pöpec állapotú motorok mennek... Nem tudom mit gondol az ilyen ember
Értem én hogy egy valag pénzt rálocsolt a jóember,de ezt mégis ki fogja akárcsak 500e ért is megvenni?

http://olx.hu/hirdetes/honda-c...
Cirka 20-25e a himba és kb ennyi a lengővillatengely javító is ha országhatáron belül veszel pl Proxot vagy Pivotot pl.
Ebayen is tudsz vadászni,vagy rápróbálsz a speckó csapágyakra csapágyboltban,vagy marad a jóféle perselyezős megoldás....a megoldások száma végtelen!
Valaki megtudná nekem mondani mennyibe fáj egy hátso himba tengelyének felujitása?
eladnám crf tipushoz való szupermoto szettemet
http://racing-bazar.hu/felni_e...
Bármelyik értelmesebb gumisnál/motorosboltba..
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy Budapesten melyik boltban tudnék belsőt venni egy 110/90 R19 krossz kerékbe?
Sziasztok!
Valaki nem tud-e honda cr/crf-hez komplett cross kerék szettet?
na az csak jó ha jó !