Multhèt szombaton boritottunk szèt egy cerkát amibe hèzagolási problèma miatt szorult első fokozatban abba voltak hasonló dolgok blokk szètszedèse elött kimosásnál csillogott a mosóanyag lèptető villa kapott.
Sajnos előfordul az ilyen, a kuplung uszadék általános dolog, de a fém reszelék már nem annyira de sajna előfordul.
Én amióta motul 300v 5w40 4t- t + xado-t(ex 120 mechanikus váltókhoz, 1 feltöltéshez fél injekcióstű) használok együtt, azóta nem nagyon találkoztam fémreszelékkel......
A motul 300v sorozatot meg nem kell bemutatni.....
persze lehet hogy inkább az adalék miatt , de számít sokat az olaj is szerintem, főleg mert az 5w40 300v 4t motul kuplungolási tulajdonságait jobbnak találtam mint az expertét (saját tapasztalat)
Sziasztok.Ma 10óra után le engedtem a váltóbol az olajat( MOTUL transoil expert 10w40),hagytam üllepedni kb 3 órát,és az alján pici apró fém szemcsék voltak.Ez normális ? szépen működik a váltó,kuplungot le vettem a kosaran kicsapódott ferodor por volt ami gondolom normális.Segitsetek légyszi,nagyon el vagyok keseredve,hétvégén pedig versenyre kell mennem ha ez nem normális dolog akkor miért lehet kapni mágneses olaj le eresztő csavart ?
Nem tudhatod miért ennyi, lehet hogy nem látszik hogy a légszűrő rögzítőcsavarja és tengelye színarany, vagy a síbertű belső fele gyémánttal van kirakva.... :D
Ez amúgy nem 2001-es, hanem legjobb esetben is max 99-es....
Nekem is lesz májusban egy eladó 99-esem, ami tutira felújított, azt kb 450 -ért fogom árulni majd májusban, mert tényleg jó állapotú, meg vannak rajta exták...
Ha 2001-es lenne , akkor már 2. gen váza lenne és mikuni karbija, de még mechanikus powere. Mindezektől függetlenül jól néz ki. csak az ára durva....
Na igen, én is felújítottam kb mindent a motoron, azt 200e takarta be.
Az ár meg... :D Tudok most ismerőstől legutolsó generációs rm250et kb 5 óra van a dugóba hajókarba, csapágyakba 650ért.. nem is kérdés melyilet venném meg.
Amúgy miért költött rá ennyit ha nem rakott bele 1 üzemórát sem,de ezt összeget majdnem sokallom erre a generálra...
Saját 125 ömön kb ezeket követtem perselyezés nélkül,annyi hogy plusszban első-hátsó teló rendbe lett rakva,még sem jutna eszembe fele ennyit sem kérnem érte mert egyrészt ezt senki nem fogja megfizetni,másrészt akar a tököm közröhej tárgyává válni!
Cirka 20-25e a himba és kb ennyi a lengővillatengely javító is ha országhatáron belül veszel pl Proxot vagy Pivotot pl.
Ebayen is tudsz vadászni,vagy rápróbálsz a speckó csapágyakra csapágyboltban,vagy marad a jóféle perselyezős megoldás....a megoldások száma végtelen!
Én amióta motul 300v 5w40 4t- t + xado-t(ex 120 mechanikus váltókhoz, 1 feltöltéshez fél injekcióstű) használok együtt, azóta nem nagyon találkoztam fémreszelékkel......
A motul 300v sorozatot meg nem kell bemutatni.....
persze lehet hogy inkább az adalék miatt , de számít sokat az olaj is szerintem, főleg mert az 5w40 300v 4t motul kuplungolási tulajdonságait jobbnak találtam mint az expertét (saját tapasztalat)
Szeretnék segítséget kérni Debrecen környékéről!
Hol lehet viszonylag olcsón hengert fúratni Debrecenben?
Előre is köszönöm sürgős lenne!
Nekem is lesz májusban egy eladó 99-esem, ami tutira felújított, azt kb 450 -ért fogom árulni majd májusban, mert tényleg jó állapotú, meg vannak rajta exták...
Ha 2001-es lenne , akkor már 2. gen váza lenne és mikuni karbija, de még mechanikus powere. Mindezektől függetlenül jól néz ki. csak az ára durva....
Az ár meg... :D Tudok most ismerőstől legutolsó generációs rm250et kb 5 óra van a dugóba hajókarba, csapágyakba 650ért.. nem is kérdés melyilet venném meg.
Saját 125 ömön kb ezeket követtem perselyezés nélkül,annyi hogy plusszban első-hátsó teló rendbe lett rakva,még sem jutna eszembe fele ennyit sem kérnem érte mert egyrészt ezt senki nem fogja megfizetni,másrészt akar a tököm közröhej tárgyává válni!
http://olx.hu/hirdetes/honda-c...
Ebayen is tudsz vadászni,vagy rápróbálsz a speckó csapágyakra csapágyboltban,vagy marad a jóféle perselyezős megoldás....a megoldások száma végtelen!
http://racing-bazar.hu/felni_e...
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy Budapesten melyik boltban tudnék belsőt venni egy 110/90 R19 krossz kerékbe?
Valaki nem tud-e honda cr/crf-hez komplett cross kerék szettet?