aha értem!
jogos amit írtál, csak az én helyzetemben ez azért nehezebb, mert van az egyik oldalon a honda cr 250 (ez tetszik a legjobban) és ugye jelen esetben ez a gas-gas ec 250, a cr-ről már tudok egy s mást, mi mennyibe kerül stb viszont erről a gas-gas-ról semmit nem tudok...
a cr cross gép ez a gas pedig endurocross én meg endurózásra fogom használni a jövendőbeli mocit, szval most dilemma van, mert a cr-re még kéne ezt azt venni hogy endurozásra alkalmas legyen, ez a gas meg ugye épp arra van tervezve!
értem, hát van egy kis para bennem a márka miatt, mert nem ismerem abszolút ezt a gas-gas márkát, és hát nem szeretnék egy no name motort venni, amire aztán a gatyám is rámegy!
Igazából a motorjára nem is költött, mert az fel volt újítva...
Nem törvényszerű hogy ennyit költs egy mocira, de sok gondja volt például a hátsó kerékkel, hogy nem belevaló volt oda aplikálva, meg egyéb dolgokkal... röpködtek a 10 20 30 ezrek.....
de amúgy nagyon tetszik neki, abszolút elégedett.
A cimbiknek is gasgasjuk van, igaz ráköltött vagy 300 ezret mire igazán összeállt neki... a másiké meg került vagy 600 ezerbe...
de ezek igazi enduro motorok azt meg kell hagyni. gyerekjáték velük endurozni...
A pannonhalmai pályának meg van egy endurós része is, jártunk már arrafele is... jó kis hely, Ravazd és Sikátor, Románd felé is frankó helyek vannak....
ja értem, hát igazából nekem is csak talán most fog összejönni az amire már régóta vágyom: honda cr 250 :))
igazából én sem pont győri vagyok hanem győr környéki, pannonhalmán ha jól tudom akkor van enduró pálya is!
Én személy szerint sajnos sehol, mert az eddigi motoros pályafutásom nagyon csak szerény. Viszont nem adom fel, azon vagyok, hogy minél előbb egy olyan gép nyergébe ülhessek, amilyenbe mindig is szerettem volna.
Kérdésedre válaszolva:
- Likócs és Szentiván között (a hajléktalanszállónál) van egy kis erdő, ott van egy kiépített pálya. Nem voltam mostanában ott, nem tudom milyen az állapota, de régebben nagyon sokan odajártak, jó kis pálya. Mellette kicsi gyakorlópályával, és anno még enduro ösvények is voltak.
- Abdán van egyesület, nekik pályájuk, oda a töltésen a legegyszerűbb kijutni, de ha jól tudom fizetős.
- Vagy pediglen Ács / Pannonhalma.
igen, persze hogy nem mindegy, de ez a 125 tetszik és ő úgymond még szóbajöhet, amúgy leginkább endurózás a cél!
nemtudom a 125ccm-es kategória az enurózásra mennyire felel meg?!
jogos amit írtál, csak az én helyzetemben ez azért nehezebb, mert van az egyik oldalon a honda cr 250 (ez tetszik a legjobban) és ugye jelen esetben ez a gas-gas ec 250, a cr-ről már tudok egy s mást, mi mennyibe kerül stb viszont erről a gas-gas-ról semmit nem tudok...
a cr cross gép ez a gas pedig endurocross én meg endurózásra fogom használni a jövendőbeli mocit, szval most dilemma van, mert a cr-re még kéne ezt azt venni hogy endurozásra alkalmas legyen, ez a gas meg ugye épp arra van tervezve!
Nem törvényszerű hogy ennyit költs egy mocira, de sok gondja volt például a hátsó kerékkel, hogy nem belevaló volt oda aplikálva, meg egyéb dolgokkal... röpködtek a 10 20 30 ezrek.....
de amúgy nagyon tetszik neki, abszolút elégedett.
ennyire drága az alkatrész hozzá, mennyire strapabíró motork ezek a gas-gasok?
de ezek igazi enduro motorok azt meg kell hagyni. gyerekjáték velük endurozni...
most a nagy keresgélés közepette bukkantam erre :
http://www.gerecsemotor.hu/has...
tudom hogy nem honda, de számomra talán ez lenne a legjobb választás!
véleményeket szívesen fogadom most is!
http://www.motorhirdetes.com/m...
4cvh3
amúgy a 2001-es már Mikuni karbis volt, de még mechanikus power szelepes(nem RC), a legjobb évjárat szerintem.....
igazából én sem pont győri vagyok hanem győr környéki, pannonhalmán ha jól tudom akkor van enduró pálya is!
Kérdésedre válaszolva:
- Likócs és Szentiván között (a hajléktalanszállónál) van egy kis erdő, ott van egy kiépített pálya. Nem voltam mostanában ott, nem tudom milyen az állapota, de régebben nagyon sokan odajártak, jó kis pálya. Mellette kicsi gyakorlópályával, és anno még enduro ösvények is voltak.
- Abdán van egyesület, nekik pályájuk, oda a töltésen a legegyszerűbb kijutni, de ha jól tudom fizetős.
- Vagy pediglen Ács / Pannonhalma.
nemtudom a 125ccm-es kategória az enurózásra mennyire felel meg?!