Igen úgy vagyok vele ha ennyibe elviszik vigyék, nem tudom mi lehet másik szerelőt nem tudok, de kerítek, már annyi pénzt bele álldoztam és kb ott tartok hogy mielőtt hozzá lett nyúlva jobb volt.ma is sikerült felfedezni 1 hibát de azt hála istennek orvosoltam, pedig nem is hanyagolom el a gépet tényleg karban van tartva és erre mély torkosat játszok mindig, már nem tudom mi legyen......
Keresett 1-2 ember 03 utáni 125 öst,erre lehet érdemes lenne rárepülni,az ára is korrekt így kép szerint,gyári ülésfestést nem sikerült olyan nagyon lekoptatni..
Most hogy ennyit ráköltöttél ráfordultál sztem a célegyenesre,óriási bakik már vszeg nincsenek,finomítgatni kell rajta és körbeéred magad.Ilyenkor a legnagyobb hülyeség eladni úgy gondolom,bár ha ennyit adnak érte akkor vigyék...de fennáll a veszélye hogy ezen a remek Magyar piacon belebotlik megint vmi hülyeségbe az ember..erről legalább tudod hogy rendben van a bele.
Én is napról-napra követem az írásaidat, hol ez nem jó, hol az. Most, hogy minden cserélve lett, hogyhogy nem csak rá kell ülni és menni vele? Én is egy komplett átnézésre buzdítanálak, minden ki lett cserélve, így ez már csak nem lesz nagy összeg, de legalább minden összhangban lesz a gépen. Szurkolunk, és várjuk már azt a videót, ahol elkened neki úgy, ahogyan kell. (Lágy teleszkóppal, jó gyertyával, rendesen kipörögve, jól beállított karbival, és még amik előjöttek.)
Üdv. Látom besokalltál a motortól. Vagy csak piackutatást végzel? Figyelem egy ideje a CR-s vesszőfutásod és ha valóban annyit áldoztál erre a motorra,nézz valakit aki járatos az ilyen gépek szervizelésében/még akkor is ha a lakhelyedtől távol van/,és tisztességesen rakasd össze!Annak a motornak valószínűleg az a baja hogy hozzá nemértő "szerelőt" választottál. De tégy úgy ahogy gondolod.
Ki is akarom cserélni nemsokára, mentem vele pár kört valamennyit tényleg puhult, de legalább mostmár nem ugrik szét a teló, és az olaj csere is ráfért eléggé elhasznált volt már....
na megcsináltam kicseréltem benne az olajat is, a boltba 10-est adtak, így összerakás után eléggé keményke lett, nem akar 1xre rugózni az eleje mindíg késik habár ha behúzom a féket akkor egyszerre rugózik, lehet nézek valahol bele 5wset azzal jónak kéne majd lennie
na sikerült viszonylag szétszedni az 1iket, de nem tudtam kivenni a becsúszóból a pálcát valamiért.... Azt hogyan kell? Rájöttem hogy a kupkaról le tekeredett a pálca azért hullott szét, illetve a másikat hogyan tudom szétszedni? csak simán le kell tekerni a kupakot? mert nekem a végénél megszorult és nem merem annyira erőszakosan csinálni
Nem vagyok biztos benne,de úgy rémlik hogy 05" től más a kipufogó. Vagyis annó mikor vettem rendszert,a HGS katalógus külön hozta a 02-04-ig és a 05-től felfelé
Gáz van szétugrott a jobboldali villaszáram. Elkezdtem szétszedni le csavartam a tetejét a porvédőt és azt a kis drótos zéger gyűrűt kivettem már a rugó is kijött de nem jön ki a becsúszó a felsőrészből hogy tudom szétszedni? Majd az alkatrészekről csinálok képet mert valami tuti nem kóser..... ja az olaj full fekete volt benne.....
Gery úgy néz ki marad a szett,igazából a nadrág volt a necces,de addig próbálgattam hogy jó lesz kis igazítással rajta,meg súlyt csökkentek én is hogy még jobban menjen a gép! :D
a 9-es gyertyát könnyen beköpte nekem is a gép, míg a 8-assal semmi gond nem volt, ugyanolyan ngk br .. eg volt mindegyik. meg a túl sűrű keveréket sem szeretik a gyertyák, se a 8 as , se a 9-es....
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Én is napról-napra követem az írásaidat, hol ez nem jó, hol az. Most, hogy minden cserélve lett, hogyhogy nem csak rá kell ülni és menni vele? Én is egy komplett átnézésre buzdítanálak, minden ki lett cserélve, így ez már csak nem lesz nagy összeg, de legalább minden összhangban lesz a gépen. Szurkolunk, és várjuk már azt a videót, ahol elkened neki úgy, ahogyan kell. (Lágy teleszkóppal, jó gyertyával, rendesen kipörögve, jól beállított karbival, és még amik előjöttek.)
http://aprod.hu/hirdetes/honda...
Gery úgy néz ki marad a szett,igazából a nadrág volt a necces,de addig próbálgattam hogy jó lesz kis igazítással rajta,meg súlyt csökkentek én is hogy még jobban menjen a gép! :D
Jó éjt Mindenkinek!