Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az létezne hogy meghalt a gyertyám? zsír újat raktam bele BR9EG van benne 1,5 üzemóra és nem igazán akar vele menni a gép, a pályán is beköpte vagy mi lett (haver pötyögött vele akkor) kivettük megpucoltuk beleraktuk beindult vele de le is hörgött 1ből, beleraktam a régi gyertyát az valami Denso gyertya (nem verseny gyertya) azzal hibátlanul ment...
Szecsumx megadnád a telefonos elérhetőségedet? Lenne egy kérdésem..
Válasz is ment..
..köszönöm az infókat..sokat segített... Egyenlőre szépen jár, tényleg könnyen indul, jó az alapjárat... Igaz uzemorat nem tudok de ha megveszem a vasat akkor szét huzatom és bele lesetek hogy áll a bele... :) köszi még 1x
ersőnek blokk felet kéne kerítenem utána a többi apróságot!
Blokk fel nincs már meg, de a többi amit írtál igen. Hívj fel és pontositunk.. 70/3124824
Írtam a hirdetésedre, múltkor is úgy sikerült. Köszi
Na, akkor még egyszer!
Jólvan főnök
Amennyiben ruci ügyben írtál akkor az nem jött át...

Gery levegőben állítsd le a motort járatáskor,az kímélős!
szia bal oldali blokk fél gyujtás oldalio váltó kar amin van meg a kinyomó rud kéne fontos
nem köszi, Természetesen nem ingyen gondoltam, de ezt a szöveget hasznosítani fogom
hát a f@szom nem kéne?
nem, de úgyérzem ebből oltás lesz
tudod mit mondott az öreg székely, mikor a vonat levitte mindkét lábát?
ingyen jöhet
ha sikerül megvennem egyben, elpostázom neked, aztán mindenki örül!
most lelomboztad a kedvemet... :D pedig az a mez eléggé bejövős
apropó! ma járatás volt ám!
Nagy tételben ne fogadj rá!
na aranyosak a cuccok lehet igényt tartanék rá 1 kis idő mulva ha még meglesznek.
Némmegamailed, ha ráérsz!
Alpinestars nadrág 34,és két XL méretű mez eladó,minden teljesen jó állapotban,a fehér mez hátán látszik némi 2T maradvány...
Nadrág 12e,két mez egyben 8e....ha mindhármat viszed 15e!
Akkor tényleg pletyka!