Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen azt megtaláltam én!, de azt hogy is kell beállítani? vagy mit befolyásol? nem akarom én tekergetni csak érdeklődök, jó tudni mi micsoda a motoron
http://aprod.hu/hirdetes/honda...

Az új kupec árat csökkentett!

Szabi akkor hamarosan indul a hanyattvágódási szezon!
Végre megjött...
Igazából nemtudom mit tudnék még írni róla, abszolút a hobbi motoros kategóriába tartozom, szóval ne várj hatalmas szakvéléményt. Én jórészt endúrózni használom, kb 10ből 1x ha pályázom. Nekem arra nagyon bevállt, még sosem hagyott cserben, bár ez döntőrészben csak a gondos gazdán múlik szerintem. Segédváza nemtudom miért tört el, talán kicsit elöregedett már, na meg nem boltba járok vele .. Ezek még nem RC poweresek, 02'től rakták bele azt. Igazából számomra lényegtelen is, talán ez még jobb is, egyszerűbb, kevesebb dolog van ami megadhatja magát. Haveré már az első generációs RC-s igazából hatalmas különbséget nem véltem felfedezni.
Egyetlen egy pici csavar van a porlasztó bal oldalán.
melyik az a plusz üzemanyag csavar?
Várten az hogy el fogy a power elött mit takar nem nyit a póver vagy ledadog vqgy pontosan mit mert nem biztos hogy fuvoka gonbob van lehet üzemanyag szint rosszul van beállítva vagy a plusz üzemanyag csavar nincsen jól beálítva
Köszi Zsolololo.
Megpróbáljuk hogy,milyen ezekkel mert a fő fúvókám 168 az alapjárat 52 és pówer előtt elfogy a motor!
Honda Crf 450 rendszer eladó!
30.000 ft
Amúgy gyenge a segedvaza, vagy h sikerült eltorni?
Sohasem volt meg 2t motorom, ez lenne az első! Endurozni, enduro crossozni vennem! Nem találtam neten semmit a 99-es kiadásáról. Ez mar RC poweres? Kinéztem egyet a hasznaltauton de felek picit, jobb lenne újabbat venni de jelenleg erre van keret! Ha időd engedi szívesen vennem ha kifejtened a típus minden előnyét es hátrányát!
Nekem konkrétan az van, pöpec motor. Semmi problémám nem volt vele eddig. Egyedül a segédvázat kellett párszor hegeszteni. (aztán lehet, hogy más motorét is ugyanúgy eltörtem volna, kitudja..)
Esetleg van valami konkrét kérdésed is?
Cr 250 1999 valakinek van tapasztalata? Esetleg véleménye a motorrol, mert ez lenne a kiszemeltem!
Aloha!
Sikerült mérned?
Sziasztok vettem 1 cr450f hondát

SERVICEMANUALT keresek hozzá!
Akár oline letőlthetőt.
Valakí címet. pozitív ill negatív kritikákat várom a géppel kapcsolatban.
Jah 1 első felni is érdekelne!
köszi
Bár csak gyorsaságival van tapasztalatom,de a hatás szerintem ugyanaz,ha fém fékcsőre váltasz.A gumi fékcső ha felmelegszik a fékolaj,tud tágulni,ezért változik a nyomáspont is.Fém fékcsőnél,ha jól le van légtelenítve a rendszer,határozottabb a nyomáspont,illetve ha felmelegszik a fékolaj csak minimálisan változik.Ha a betét hátulján rajta van a fém lap,mint közdarab,akkor nehezebben veszi fel a hőt az olaj,illetve jobb minőségű dot 5.1-es olajat használunk,mert annak magasabb a forráspontja.A jó betét is sokat számít.

Ez kulturáltabban néz ki és a gazdija is értelmesebb.
Latom,mar most az aprodon mas valaki hirdeti,nem az akit en linkeltem be! Ugydontottem marad ott ahol van,inkabb keresek valami jobb allapotut! Koszonom a segitseget! !
aprodon is felrakta hirdetni a motort az emberke,én már a helyesírás miatt se venném meg ezt a motort :D
Kellően távoli és életlen hogy sztem meg lehessen mondani,idomok alapján 92-96,95-től van 19" hátsó kerék,hátsó főfékhengerben,kerekekben benne van a gyártási év,első telóátmérőből is megmondható,de alvázszám lenne a legjobb...
Erre a motorra is éppen azt raktak ami kézbe került.
A 92 cerkának 172 a főfúvók a melllèkfúvóka amivel tudod állìtani a plusz keverèket 58-as
94-ig 18-as a hátsó kerék (ez akkorának látszik). Mindenre!
Üdv.
Tudna nekem valaki mondani cr 125 gyári karburátor fúvóka méreteket?
Töccik ez a fajta szakember megoldás! :D
3 dolognak mindig lennie kell a garázsban: WD-40, szikszalag meg sziloplaszt! a szikszalagot időnként gyorskötözővel is helyettesítem