Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Nincs eladó 45-ös átmérőjű fordított telód az alkatrészeid között?
Köszi, csaó!
ok köszönöm szépen
A képen még nem is annyira görbe,pedig nem aluból van!
0.4-0.5
Meg egy kormány pont van egy hebo kormányom vagy csak a kèp csalóka
sziasztok valaki megtudná mondani hogy a25-ös cr-en mekora gyertyahézagot kell állítani válaszotokat előre is köszzönöm
Néztem ezeket is,köszi ! Olyan 4K körüli ár jó lenne,de ezek nagyon kiesnek a közlekedési útvonalamból. :( Az adatlapom teljesen tökéletes,szerintem! :D
Sziasztok!
A tegnap elmaradt a gépről pár alkatrész!
Keresek jó állapotú hátsó sárvédőt és oldalidomokat!
Tudok benne segíteni,van hozzá új szimeringem és kiscsapágyam is,célszerű azokat is cserélni,elérhetőségemet megtalálod az adatlapomon...
Sziasztok!

CR 500hoz vennék vízpumpatengelyt és esetleg vízpumpa fedelet+ a benne lévő vékony lemezt.
Naaa csak készen lett Az a hűtőidom kifejezetten tetszik be is lett indítva vagy még nézegetős?
Az élmény volt A maiakhoz az ára is,360 valahány ezres
Tádám
Jaja, nekem (most még)kettő is van most 1. és 2. gen aluvázas, ezeket csak ajánlani tudom, nem tapasztaltam típushibát, szerintem megbízható gépek, tipikus japán.....
Mien évjáratot szeretnél? vagy menyit szánsz rá? nem rossz a 250
Ez is helyes , csak ez a régi ómagyar nyelvjárás körébe tartozik
Sajnos nem vicc, de divat mostanában trógerul írni. Direkt vezették be közösségi oldalakon, hogy a sok 12-14 éves természetesen felvegye, hiszen mindenki így ír, akkor én is így fogok... Na de, hogy 20 felett ne tudjon egy ember helyesen magyarul írni, az már kicsit gáz. De hát ez van, menjen csak a népbutítás ezerrel, nem kell gondolkodni semmin se!
Ezeket nézted már?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
http://aprod.hu/hirdetes/hond
a...

Adatlapodon javítsd már ki ezt a förtelmet,hogy tudsz egy 3 szóból álló mondatban 2 qvanagy helyesírási bakit elkövetni?

"A gyerek szobám fűtőtestye"
Sziasztok ! Keresek 2002 körüli cr 125-öst,korrekt állapotban,megvételre!
Sziasztok!motor vásárlás előtt vagyok,nézelődtem motorokat és a honda cr 250 en fogott meg.Tudnátok esetleg véleményeket mondani,tapasztalatokat mondani?(gondolok itt motorral kapcsolatban hátrányokra ha vannak.) előre is köszönöm.
Meg lesz csinálva nemsokára mind a kettő nyugi
Vajon minek engedett le belőle?
Az jó ha tartja a nyomást,az olajcsere vszeg rá fog férni...az első felújítás nem ördöngösség,bár kell hozzá 1-2 célszerszám,a hátsót inkább szakira hagynám...
Az előző tulaj engedett belőle azthittem légteleníteni kell azt is, én levegőt fújtam bele hogy a nyomást tartja-e hétvégén direkt megmértem és benne van az a nyomás amit belefőjtam azért gondoltam hogy rátöltetek, de a közeljövőben fel szeretném újíttatni mind a hátsót mind az elsőt.
A hátsó teleszkóp egy zárt rendszer,úgy gondolom ha onnan elszökik a nitrogén annak oka van,és így az újra feltöltött,de nem teljesen zárt rendszerből szépen ugyanúgy meg fog szökni a gáz mint előzőleg...rendbe kellene rakatni a hátulját,vszeg az olaj is már ezer éve volt lecserélve.