A jóég tudja, de mondjuk szerintem lehet hogy ezek lennének pont azok a dolgok amivel nem biztos hogy érdemes kísérletezni a megfelelő felszerelés-körültekintés-háttérismeret nélkül....
Nem tudja valaki hogy a nitrogén palackban amit a gumisok használnak mekkora nyomás uralkodik? Mert ma megkérdeztem, feltöltik nekem a hátsó teló tartályát csak azt nem kérdeztem hogy 11 bár -ra fel tudja e tölteni.
Sziasztok, Honda crf 450-R
Véleményeket szeretnék hallani 2009-es évjáratról. Mind pozitív mind negatív oldalról. Mire figyeljek ha vásárolnék? Tipushiba stb. Válaszotokat előre is köszönöm
Ha jól emlékszem(nekem 2006-os volt) az a lyuk a gyertyától jön (hogy ki fojjon az esetleg oda kerülő víz. Lehet hogy nincs meghúzva a gyertya, sérült a menet , rossz az alátét.
Na most lett az a pont hogy ismét ki van a f@szom az egésszel elvittem a gépet ma d.u. szerelő most hívott nem kapott szabad napot csak jövőhét kedden tudja csinálni. Hát megint beszoptam
Ricsisv, azért azt meg kell nézni, hogy mi adta meg magát. Az olajleeresztő csavarnál ami sérül az a hat lap fej, a menet ritkán szakad meg, inkább a blokk menete. Ilyenkor nem elég az új csavar, egyel nagyobb méretű menetet kell vágni a blokkba ,és új csavart kell készíteni. A mágneses csavar jó, de nem fontos mindenáron, vannak gyári csavarok mágnes nélkül is. A gyári csavar ára lehet 2-3 ezer Ft is, egy esztergályos 1 ezresér megcsinálja.
Véleményeket szeretnék hallani 2009-es évjáratról. Mind pozitív mind negatív oldalról. Mire figyeljek ha vásárolnék? Tipushiba stb. Válaszotokat előre is köszönöm