én az autómra akartam anno szerezni, de lehet csináltatni is, árult/csinált ilyeneket anno valami cég is itt Mo-on is, a neten találtam valami céget de ennek már 6-7 éve és nem emléxem a nevükre mert nem lett belőle semmi a részemről....
Fém fékcsövet tervezek a szezonra, nézelődtem ebayen, 10e forint körül komplett szettek vannnak. Van tapasztalata valakinek az ilyen olcsóbb fajta fékcsövekkel? Érdemes-e egyáltalán ilyenre beruházni, vagy az ilyen olcsó vackoknál még a gyári is jobb levegősen?
Valaki valami érdemes crossvideót tudna mutatni? Eléggé elvonási tüneteim vannak, és eléggé sok idő van még hétvégéig hogy ki tudjam motorozni magam. így valahogy le kell vezetni a feszkót
Próba, cseresznye! A gyári sem lehet szar, gondolom nem véletlenül rakták bele, majd kiderül! Jelentkezem még, addig maradok továbbra is titokban!
Csaó mindenkinek!
A megszakadt csavarral nekem is gondjaim vannak MÉG! de bízok benne hamar orvosolni fogom. leírtak alapján meg lehet próbálni egy másik motorét belerakni, de hogy milyen lesz az majd csak a végén dől el sok szerencsét hozzá azért4
A kinézet nem lényeg, nem a divatot követem! Sajna úgy néz ki, hogy nem keveset kellene vele foglalkozni, és a kerekem is mozog keresztbe, amit még nem volt időm megnézni, de lehet az agy adta meg magát, illetve megszakadt csavar is gazdagítja a dolgot! Ezért gondolkodom! Szerinted? Maradjon a gyári, vagy... Egyébként vegyesen használom, crosspályán is, ezért gondolkodtam a cserén. Pillanat, és pötyögök!
Én a helyedbe hagynám a gyári konstrukciót egy ilyen fiatal gépet szerintem hülyeség fabrikálni, nem lehet hozzá gyári fordított villát kapni? Vagy egyszerűen fordítsd meg a villákat azt jól van az
Nix titok, egy 99-es GG EC 200 elejét szeretném kicserélni. Hihetetlen, hogy egy 8 évvel fiatalabb motorba még a sima teló van! Kérdés, megéri e a dolog!
Engem irányjelző illetve hátsó féklámpa kapcsoló érdekelne 125ös cr-embe árulsz-e olyat? Vagy ha állandóra kötöm az irányjelzőket azért a rendőr szólhat?
Honda CR 125 90-91 be volt ez az első futómű,van hozzá mindenem,kérdés mibe szeretnéd beépíteni?
Amennyiben komolyan érdekel dobj egy mailt,vagy hívj fel...
Képet találsz róla neten,az összes 90 es CR 125 be ez van beépítve,utánfutásról is vszeg fellelhető róla infó..
A 45-ösbe esetleg kerék, és féknyereg? Így egyben mennyi magyar pénzegységbe fájna számomra? Egy teljesen más típusú motorba tenném bele, ezért egyenlőre elképzelés csupán, illetve egy tengelyközéptől mért hosszt is mondanál? Milyen motorban volt? Bocs a sok kérdésért, elméleti szinten vagyok, de.......
Kép esetleg? Köszi
Csaó mindenkinek!
Hirdetésemre írhatsz bátran...
Amennyiben komolyan érdekel dobj egy mailt,vagy hívj fel...
Képet találsz róla neten,az összes 90 es CR 125 be ez van beépítve,utánfutásról is vszeg fellelhető róla infó..
Kép esetleg? Köszi