Sziasztok! Segítség kellene! Főtengely kiszedés a cél. Idáig eljutottam most mit kell tennem, hogy tovább jussak. Keme légyszíves küldjél nekem manuált. Természetesen előre utalok. Az évjárat is kellene mert főtengelyt is keresek. A motor száma ME03E(5008999). Köszönöm.
December elején volt kb.
pontosan nem tudom mi lett vele de az biztos h a kompresszió elveszett belőle az egyik kanyarban,rugdosta egy ideig. hátha.de nem történt semmi,aztán felspanizták egy autó platójára,utána nem is kérdeztem mert többet fogyasztottam a túrán mint a motor
a suberttű lemezkéje a legalsó rovátkában van,tehát a tű leg fennebb van,ha a másik végére rakom, akkor jelentősen rosszabb a helyzet,légyszi írjon már aki találkozott ilyennel!vagy ha tudja mi a gond
Hali!kérdésem lenne miért nincs alapjárat a cr 250 motoromon,karbiban semmi dugulás,szivatoval tökéletes az alapjárat, menet közben, ha nincs rajta szivato és egy keveset motorféken gurulok,utána gázadásra befullat,de késöbb összeszedi magát.magas fordulaton semmi gond,ennek mi lehet az oka? szivato kifelé csavarásakor még jobban befullad alul,teljesen betekerve még elég jol üzemel.
Mikor volt az a túra?
Kíváncsi lennék, ha komolyan érdekel és úgyalakul, hogy elmegyek megnézni akkor benne-e lenne, hogy lehúzzuk róla a hengert!:) http://www.sportmotor.hu/motor...
Video alapján nincs rossz hangja..
Garantált 2003-as évjáratú. Amik cserélve lettek benne: Vízpumpa, lánc, lánckerék(Első, Hátsó), első gumi, első teleszkóp szimering+olaj, power szelep. Dugó: wiseco B. Igen Nicazilos a hengere.
Ezt mondta róla a tulaj..
Sok minden lehet,elképzelhető hogy leesett a tantusz hogy sokba fájhat még,vagy lett némi baja a hengernek,de gyorsan beledobtak egy dugót,vagy alig ment vele és már bele kellett nyúlni,vagy kimotorozta!
Hát nem tudom most milyen lehet de a bócsai off road túrán beokádott kb a 3. km után, már reggel az indításnál is furcsa hangja volt,szóval biztos új benne a dugattyú,két hét mulva azonnal eladó is lett.vajon miért?
pontosan nem tudom mi lett vele de az biztos h a kompresszió elveszett belőle az egyik kanyarban,rugdosta egy ideig. hátha.de nem történt semmi,aztán felspanizták egy autó platójára,utána nem is kérdeztem mert többet fogyasztottam a túrán mint a motor
Kíváncsi lennék, ha komolyan érdekel és úgyalakul, hogy elmegyek megnézni akkor benne-e lenne, hogy lehúzzuk róla a hengert!:)
http://www.sportmotor.hu/motor...
Video alapján nincs rossz hangja..
Ezt mondta róla a tulaj..
Tulaj talán tudna róla vmit mondani..