Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Segítség kellene! Főtengely kiszedés a cél. Idáig eljutottam most mit kell tennem, hogy tovább jussak. Keme légyszíves küldjél nekem manuált. Természetesen előre utalok. Az évjárat is kellene mert főtengelyt is keresek. A motor száma ME03E(5008999). Köszönöm.
talán keveset kap? de csak tippelek így tünetek alapján.
December elején volt kb.
pontosan nem tudom mi lett vele de az biztos h a kompresszió elveszett belőle az egyik kanyarban,rugdosta egy ideig. hátha.de nem történt semmi,aztán felspanizták egy autó platójára,utána nem is kérdeztem mert többet fogyasztottam a túrán mint a motor
a suberttű lemezkéje a legalsó rovátkában van,tehát a tű leg fennebb van,ha a másik végére rakom, akkor jelentősen rosszabb a helyzet,légyszi írjon már aki találkozott ilyennel!vagy ha tudja mi a gond
Hali!kérdésem lenne miért nincs alapjárat a cr 250 motoromon,karbiban semmi dugulás,szivatoval tökéletes az alapjárat, menet közben, ha nincs rajta szivato és egy keveset motorféken gurulok,utána gázadásra befullat,de késöbb összeszedi magát.magas fordulaton semmi gond,ennek mi lehet az oka? szivato kifelé csavarásakor még jobban befullad alul,teljesen betekerve még elég jol üzemel.
Na azért annyira nem :D
Blokkot is szét kellene majd húzni hogy látszódjanak a kapcsolókörmökön a kopás nyomai!
Csak úgy mégis jobban látszódik!:)
Én amikor eladtam a motorom, mondtam, hogy levehetik bátran, ha tényleg komoly a vevő!
Az látszana a dugón is a kipuffnyíláson keresztül és a henger szemközti falán...
picit mintha valami csörögne benne de lehet rossz a fülem
nem hiszem hogy engedné. Ha valaki azzal jönne nekem hogy le akarja húzni a hengert elküldeném a pííbe
Csak kívácsni vagyok a hengerre, nincsenek-e benne húzások.. :)
Rezót elég levenni és kompressziómérő is sokat segít,nem kell szétszedni az egész motort! :D
Mikor volt az a túra?
Kíváncsi lennék, ha komolyan érdekel és úgyalakul, hogy elmegyek megnézni akkor benne-e lenne, hogy lehúzzuk róla a hengert!:)
http://www.sportmotor.hu/motor...
Video alapján nincs rossz hangja..
Garantált 2003-as évjáratú. Amik cserélve lettek benne: Vízpumpa, lánc, lánckerék(Első, Hátsó), első gumi, első teleszkóp szimering+olaj, power szelep. Dugó: wiseco B. Igen Nicazilos a hengere.
Ezt mondta róla a tulaj..
Sok minden lehet,elképzelhető hogy leesett a tantusz hogy sokba fájhat még,vagy lett némi baja a hengernek,de gyorsan beledobtak egy dugót,vagy alig ment vele és már bele kellett nyúlni,vagy kimotorozta!

Tulaj talán tudna róla vmit mondani..
Hát nem tudom most milyen lehet de a bócsai off road túrán beokádott kb a 3. km után, már reggel az indításnál is furcsa hangja volt,szóval biztos új benne a dugattyú,két hét mulva azonnal eladó is lett.vajon miért?
Helyes, látszik , meg is "hálálja" gondolom.
Ebben az állapotomban, ha egy mezei cső lenne neked rajta, az is tetszene
Köszönöm Gery a Pro Circuit végdob csinosítja a hangját picit
ÓÓÓÓtteee még libabőrös lettem olyan szép hangja van Nekem meg darabokban...
Köszönöm foglalkozom is vele ahogy kell!
Ennek igazán szép hangja van, grat. hozzá!