Nemvoltam, megnézni, csak kép alapján igy első benyomásként nemannyira jön be, de lehetséges jó...
Majd kiderül mi lesz, aztán még lehet elmegyek megnézni és akkor lehet másként fog rámhatni, mert élőben biztos más mint a képeken!
Szevasztok!alapjáratot szeretnék a cr 250 es motoromra,betekert szivatónál alapjárat nélkül jól működik a motor,amint kitekerem a szivatot,gázadáskor befullad.
Amennyire én figyeltem, novembertől január elejéig siófokiként hirdették 310 ért, kp ért akkor se kelt el hanem cserélték, azóta pedig naponta rakják fel megint hirdetni persze az elején még 410 ért :D
Akkor kicsit meg kell emelni a költségvetési plafont,némileg megugrottak a cr 125 árak mostanság...500e alatt kell hozzá némi szerencse,ez meglehet még,és mennyiért?
Ha ennyire ragaszkodsz az évjárathoz akkor árul már el hogy miért csak 02 után érdekel!
Az 520e árból azért érdemes lenne egy próbát tenni,megnézni hogy milyen is,feltételezem ha 400e körül gondolkodsz akkor nem lehetetlen némileg fölémenni....főleg hogy vszeg úgy is kell vmit még rá költeni.
Azt hogy erősebb is azt nem írják...