Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lovagold meg a sikert!Ilyenkor szoktak kiadni egy könyvet

K. Imre: Crosstalk
Avagy,hogyan vásároljunk dörtbájkot magyarországon,illetve a magyar motokrossz kilátástalan helyzete a 90-évektől napjainkig
Sziasztok!
Igaz nem Cr 250-em van, hanem crm 250, de hátha segítő kezekre találok ebben a csoportban, mert a crm csoport halott ügy. Na szóval azt szeretném kérdezni, hogy a cr 250 központi teleszkópja passzolhat-e a CRMhez, mert sajnos nem a gyári teleszkópom van, hanem egy mtx 200asé van bele hebregálva és az rövidebb, kvázi ül a motor egy kicsit ami nekem elég zavaró a közel 2 méteremmel. Ha valakinek van elfekvőben jó állapotú központi teleszkópja ami feltéve passzol is a crm-hez akkor ne tartsa magában!
jó faszaminden;)
Bár gondolom ha évek óta azt használsz akkor valószínűleg nem...
Fogaskerekeknek nem gáz hogy vékonyabb? vagy semmi bajuk tőle?
Hali!

Adatlapomon is van elérhetőség,mailcímem: n.sasvari kukac gémélpontkom,ha van más cumód az is jöhet.

Szabi könnyű volt,már kifárasztottam,jó lett minden?
Hopp az lemaradt hogy első kerékagy, 6 csavaros.
Szia. Nekem van, holnap készítek róla fényképet. Légy szíves adj egy e-mail címet és elküldöm, ha még aktuális. Üdv
Persze! demszab@freemail.hu
Szia szabicr125 ! Láttam a profilodon a képeid közt hogy volt Neked is CR 125-ös 90-91-es évjáratú gép. Szeretnék feltenni 1-2 kérdést ha nem gond. Kérhetek egy e-mail címet ?
Köszönöm előre is !
mikor megláttam az árát azt hittem rosszul látok, csak tudnám mi a baja...
Meg jött a cumo bele is dobtam a csavaron forgatam egy negyedet és kiis jött!
Végre jó helyre került,egy igazi kupechez aki nem 10-20e t akar rajta keresni hanem egy százast,tavasz felé meglátjuk mennyire sikeres a projekt,gondolom hibátlan és csudajó a gép! :D
http://www.kepesmotor.hu/honda... hoppp ismét hirdetik csak egy kicsivel többért
6 csavaros első kerékagy és 19" ráf 32 furatos nincs vkinél amitől meg is szabadulna?
Én atf-et használok évek óta! Véknyabb az atf könyebben old a kuplung.
Hello
Mennyibe kerül egy balance tengely, mert én a google-n igazából nem találtam semmi ilyesmit. Köszi
majd kikapom én aztacsavart kirágom:D rem hengeremis lessz ésakor pöpec lessz a szerkezet
A lengővilla előre retteg! :D
Váromacumot majd összevisza flexelem
Tééé ja!
éne?:D
Mehet a jogdíj! :D

Szabi csörögj már rám pls,köszi!
WOW, klasszikussá váltam
tapasztaltam már össze se merem adni a számokat