Arra már nem nagyon fogsz találni,ha pedig lesz akkor vszeg aranyárban...100-120e környékén már kpl motor kapni 90 előttit,blokkot is szoktak hirdetni 60e környékén.
Láncszettből szerintem a gyűrű nélkülivel jársz jobban,azt könnyebb takarítani,a gyűrűsökhöz be fog menni apránként a gané és legalább benn is ragad úgy koptatja.
Én a helyedben egy egyszerű,olcsó gyűrű nélkülit vennék,hamarabb meg fogja enni az agyag,inkább sűrűbben cseréld,az erősített is pont úgy fog kopni,felesleges..
Sziasztok ...valakinek 1986 os 125 os cr re valo oldaldekni kuplungfelol ? esetleg komplett blokk vagy hianyos nem nagy penzert javascript:smile(document.frmmsg.body,'22');document.frmmsg.b
ody.focus()javascript:smile(document.frmmsg.body,'02');docume
nt.frmmsg.body.focus()
Lánc csere előtt állok, kérdés hogy milyet érdemes venni? gyűrűnélküli erősítettet vagy x gyűrűset? 125 öshöz kellene és a környék agyagos de nagyon, és gondolom nem kell részleteznem, hogy néz ki a lánc ha vizes a talaj. Tehát megéri gyűrűset rakni rá ha úgyis minden használat után ki kell mosni a láncot?
Sziasztok!
Keresek 2T cross kipufogódobot 1999es Cr125höz!
Vagy esetleg komplett rendszert!
Ha valakinek van esetleg az írjon itt vagy e-mailben: szuhib007@gmail.com
Köszönöm előre is!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Mi a kiszemelt?
Láncszettből szerintem a gyűrű nélkülivel jársz jobban,azt könnyebb takarítani,a gyűrűsökhöz be fog menni apránként a gané és legalább benn is ragad úgy koptatja.
Én a helyedben egy egyszerű,olcsó gyűrű nélkülit vennék,hamarabb meg fogja enni az agyag,inkább sűrűbben cseréld,az erősített is pont úgy fog kopni,felesleges..
ody.focus()javascript:smile(document.frmmsg.body,'02');docume
nt.frmmsg.body.focus()
Lánc csere előtt állok, kérdés hogy milyet érdemes venni? gyűrűnélküli erősítettet vagy x gyűrűset? 125 öshöz kellene és a környék agyagos de nagyon, és gondolom nem kell részleteznem, hogy néz ki a lánc ha vizes a talaj. Tehát megéri gyűrűset rakni rá ha úgyis minden használat után ki kell mosni a láncot?
Service manual cr250 02'-03'
Keresek 2T cross kipufogódobot 1999es Cr125höz!
Vagy esetleg komplett rendszert!
Ha valakinek van esetleg az írjon itt vagy e-mailben: szuhib007@gmail.com
Köszönöm előre is!
"Eladás előtti tippek,trükkök,taknyolások!"